A magyarok mindössze 18%-a támogatja az azonos neműek házasságának legalizálását?
Figyelt kérdés
A 2006-os Eurobarometer felmérés szerint a magyarok mindössze 18%-a támogatja a melegházasság engedélyezését, ezzel az egyik legutolsó ország az EU-ban.
Franciaországban pl. 48%, Németországban 52%, Hollandiában és Svédországban sokkal magasabb.
De szerintem ez a 18% nem reális. Én ahogy tapasztalom, Magyarországon többen támogatnák, mint 18%.
Ti mit gondoltok?
2012. okt. 29. 21:25
1/24 anonim válasza:
Elég az a 18 %.
Honnan vetted ezt számot. Engem nem is kérdeztek meg. :((
2/24 anonim válasza:
na ezaz! engem sem, és nem is tudok olyat akit megkérdeztek volna.. pedig én támogatnám
4/24 anonim válasza:
Mert nem kérdeztek meg mindenkit.
5/24 anonim válasza:
18% is sok hát még az a német 52... amugy engem se kérdeztek
6/24 anonim válasza:
Ahogy elnézem, akiket nem kérdeztek, és szavaznának, nem lenne meg a 18 % !
Nem is kell itt ennyi !
7/24 anonim válasza:
Szerintem meg nem támogatnák többen. Én például biztos nem.
8/24 A kérdező kommentje:
Gondolom a most válaszolók nagy része vidéki, mert Budapesten mindenképpen sokkal többen támogatják.
2012. okt. 29. 21:54
10/24 anonim válasza:
Igen, kérdező. Ha valaki nem támogatja az azonos neműek házasságát, az VIDÉKI .
Aki okos, az meg Pesti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!