Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok mindössze 18%-a...

A magyarok mindössze 18%-a támogatja az azonos neműek házasságának legalizálását?

Figyelt kérdés

A 2006-os Eurobarometer felmérés szerint a magyarok mindössze 18%-a támogatja a melegházasság engedélyezését, ezzel az egyik legutolsó ország az EU-ban.

Franciaországban pl. 48%, Németországban 52%, Hollandiában és Svédországban sokkal magasabb.

De szerintem ez a 18% nem reális. Én ahogy tapasztalom, Magyarországon többen támogatnák, mint 18%.

Ti mit gondoltok?

2012. okt. 29. 21:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért egy ember csak homofób lehet, vagy "b*zi"?!
2012. okt. 29. 22:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyébként a homofóbok a legnagyobb b*zik.
2012. okt. 29. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
Én meleg vagyok, de utálom Pestet. És nem is akarom, hogy onnan támogasson bárki is.
2012. okt. 29. 22:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy támogatnám, mégsem vagyok benne abban a 18 %-ban, mert engem nem kérdezett senki. Nagykorú vagyok.
2012. okt. 29. 23:14
 15/24 anonim ***** válasza:
40%

"Igen, kérdező. Ha valaki nem támogatja az azonos neműek házasságát, az VIDÉKI .

Aki okos, az meg Pesti !"

Mégis mit értesz VIDÉK alatt? Pécsi vagyok és támogatnám, csak nem kérdeztek meg. Enyhén szólva felháborító a kijelentésed...

2012. okt. 29. 23:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15 !

8/17 alatt írta a kérdező, biztos vidékiek vagyunk azért nem támogatjuk...

10/17 alatt arra utaltam, nem kéne lenézni, és a válaszokat ugy besorolni, biztos azért nem igennel szavaz mert vidéki.

A vidékit sértőnek találtam..

Bocs, ha rosszul fogalmaztam. Csak pillanatra felment az agyam, válaszból miért vidékieznek le..

Üdv: egy vidéki, falusi.

2012. okt. 30. 05:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Ja bocsánat, akkor én kérek elnézést. Lehet én is csak a azt néztem hirtelen, hogy mi van leírva, nem azt, hogy hogyan, aztán én is előbb háborgok, aztán gondolkodom :)
2012. okt. 30. 07:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Semmi baj, vagyunk így néha...:))
2012. okt. 30. 08:19
 19/24 anonim ***** válasza:
42%

Nem támogatnám.

Szerintem a 18% közel reális.

Bp-en szerintem is valamivel magasabb lehet a támogatók aránya mint vidéken, de azért az se lenne olyan átütő, hogy ott többen pártolnák a melegházasságot, mint ahányan elleneznék. Ez egy szubjektív vélemény a részemről, és arra alapozom, hogy közel 20 éven keresztül az Szdsz bástyája a főváros volt, mindig Demszky volt a főpolgármester. A fővárosban több a balliberális ember mint "vidéken", a balliberálisok közt pedig lényegesen többen támogatják a deviáns dolgokat (melegházasság, kábszer legalizálás, bűnözők jogainak maximális védelme, svéd és norvég származású honfitársaink segélyezéssel történő szaporítása stb.).

Egy "vidéki"

2012. okt. 30. 08:44
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
A magyarok még nem értek meg a nyugati demokráciára és a nyugati rendszerre , toleranciára.És itt nem csak erről a homoszexuális dologról van szó hanem jóval többről.
2012. okt. 30. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!