A magyarok mindössze 18%-a támogatja az azonos neműek házasságának legalizálását?
A 2006-os Eurobarometer felmérés szerint a magyarok mindössze 18%-a támogatja a melegházasság engedélyezését, ezzel az egyik legutolsó ország az EU-ban.
Franciaországban pl. 48%, Németországban 52%, Hollandiában és Svédországban sokkal magasabb.
De szerintem ez a 18% nem reális. Én ahogy tapasztalom, Magyarországon többen támogatnák, mint 18%.
Ti mit gondoltok?
"Igen, kérdező. Ha valaki nem támogatja az azonos neműek házasságát, az VIDÉKI .
Aki okos, az meg Pesti !"
Mégis mit értesz VIDÉK alatt? Pécsi vagyok és támogatnám, csak nem kérdeztek meg. Enyhén szólva felháborító a kijelentésed...
Kedves 15 !
8/17 alatt írta a kérdező, biztos vidékiek vagyunk azért nem támogatjuk...
10/17 alatt arra utaltam, nem kéne lenézni, és a válaszokat ugy besorolni, biztos azért nem igennel szavaz mert vidéki.
A vidékit sértőnek találtam..
Bocs, ha rosszul fogalmaztam. Csak pillanatra felment az agyam, válaszból miért vidékieznek le..
Üdv: egy vidéki, falusi.
Nem támogatnám.
Szerintem a 18% közel reális.
Bp-en szerintem is valamivel magasabb lehet a támogatók aránya mint vidéken, de azért az se lenne olyan átütő, hogy ott többen pártolnák a melegházasságot, mint ahányan elleneznék. Ez egy szubjektív vélemény a részemről, és arra alapozom, hogy közel 20 éven keresztül az Szdsz bástyája a főváros volt, mindig Demszky volt a főpolgármester. A fővárosban több a balliberális ember mint "vidéken", a balliberálisok közt pedig lényegesen többen támogatják a deviáns dolgokat (melegházasság, kábszer legalizálás, bűnözők jogainak maximális védelme, svéd és norvég származású honfitársaink segélyezéssel történő szaporítása stb.).
Egy "vidéki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!