Szerintetek egy 24 éves lányt, aki Budapesten született és a mai napig ott él, ki lehet onnan rángatni úgy, hogy megszokta azt a pörgést és életvitelt?
Én kisalföldi kisvárosból költöztem Pestre. Nem mennék vissza. Oka: lehetőségek teljes hiánya + "mindenkiismermindenkit" = mindenki beleüti az orrát mások dolgaiba. Engem zavar, még akkor is, ha látszólag nem foglalkozom vele. Ha kapálsz, az a baj, ha nem kapálsz, az a baj, ha van párod az a baj, ha nincs, akkor mi lesz veled, ha terhes vagy, az a baj, ha nem, akkor biztos valami bajod van. Ha meghízol, az a baj, ha lefogysz, akkor tuti halálos beteg vagy. Engem ez fáraszt.
Ahonnan származom, ott a munkaidő 6-7-től 3-4-ig tart, Pesten 8-9-kor kezdődik. Már ha van munka, mert egyébként nincs. Én utálok korán kelni. Engem is zavar, ha 5-kor bezár a bolt, és zárás előtt fél órával érek oda, és akkor már nincs friss kenyér.
Engem nem vonz a külföldi munka lehetősége sem - de ez nyilván beállítódás kérdése.
Amit viszont utálok Pestben: sok utazás, dugó, bkv és a szennyezett levegő.
A nagyobb varosok, igy Szombathely 80000, Sopron 60000, Zalaegerszeg 60000, Nagykanizsa 50000 lakosu (kb.), Györ 130000, hol a fenebe elsz???
(Odaat Graz 265000, Wiener Neustadt 40000, Eisenstadt ennel kisebb, Wien 1700000....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!