Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 24 éves...

Szerintetek egy 24 éves lányt, aki Budapesten született és a mai napig ott él, ki lehet onnan rángatni úgy, hogy megszokta azt a pörgést és életvitelt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 11:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen beállítottságú. Én pesti vagyok, párom kedvéért kétszer is elköltöztem, egyszer egy kisvárosba egyszer pedig egy faluba. Úgy éreztem megfulladok, egy nap pár busz ment a városba, így visszaköltöztünk. Engem már nem lehetne innen "kirángatni". De te ismered a lányt, te tudod mennyire szeret pörgősen élni. Esetleg kérdezd meg őt erről, hogy mit gondol.
2012. nov. 21. 12:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem lehet àltalànosítani. Van aki menne, van aki nem. Engem biztosan nem lehetne ràvenni, hogy kisebb vàrosba vagy falura költözzek. Ennél én màr csak nagyobb helyre mennék, mint London, New York, LA. Oda viszont szó nélkül. 23/N
2012. nov. 21. 12:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Én kisalföldi kisvárosból költöztem Pestre. Nem mennék vissza. Oka: lehetőségek teljes hiánya + "mindenkiismermindenkit" = mindenki beleüti az orrát mások dolgaiba. Engem zavar, még akkor is, ha látszólag nem foglalkozom vele. Ha kapálsz, az a baj, ha nem kapálsz, az a baj, ha van párod az a baj, ha nincs, akkor mi lesz veled, ha terhes vagy, az a baj, ha nem, akkor biztos valami bajod van. Ha meghízol, az a baj, ha lefogysz, akkor tuti halálos beteg vagy. Engem ez fáraszt.

Ahonnan származom, ott a munkaidő 6-7-től 3-4-ig tart, Pesten 8-9-kor kezdődik. Már ha van munka, mert egyébként nincs. Én utálok korán kelni. Engem is zavar, ha 5-kor bezár a bolt, és zárás előtt fél órával érek oda, és akkor már nincs friss kenyér.

Engem nem vonz a külföldi munka lehetősége sem - de ez nyilván beállítódás kérdése.

Amit viszont utálok Pestben: sok utazás, dugó, bkv és a szennyezett levegő.

2012. nov. 21. 12:28
 24/24 anonim ***** válasza:

A nagyobb varosok, igy Szombathely 80000, Sopron 60000, Zalaegerszeg 60000, Nagykanizsa 50000 lakosu (kb.), Györ 130000, hol a fenebe elsz???

(Odaat Graz 265000, Wiener Neustadt 40000, Eisenstadt ennel kisebb, Wien 1700000....)

2012. nov. 21. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!