Szerintetek egy 24 éves lányt, aki Budapesten született és a mai napig ott él, ki lehet onnan rángatni úgy, hogy megszokta azt a pörgést és életvitelt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 11:28
1/24 A kérdező kommentje:
Vagy vajon rám vár majd a költözés?
2012. nov. 21. 11:30
2/24 anonim válasza:
Nem tudom te hol élsz, de azt gondolom, ő azzal fog védekezni, hogy itt több a lehetőség munka terén is.
Én nem mennék el, nem tudnám megszokni a kis falut.
De ha neked Pesttel van bajod és nem a költözéssel, akkor beszéljétek meg, hogy valahova Pest mellé költözzetek, ahol nyugalom van, de még sincs messze a várostól.
3/24 anonim válasza:
Te vagy a 30 ezres kisvárosos kérdező is?
4/24 anonim válasza:
Attól függ hova. A pusztába nem valószínű, hogy költözne. Mondjuk oda én sem, pedig falusi voltam...
5/24 anonim válasza:
Én vidékről költöztem fel Pestre de nem vettem észre különösebb pörgést... Annyi, hogy több az ember, nagyobb a forgalom stb de én ezt nem nevezném pörgésnek. Te konkrétan mire gondolsz?
6/24 anonim válasza:
Én Budapest melletti kisvárosban élek. Tényleg egy karnyújtás Budapest. Imádom a vidéket, imádom a csendet,imádom az ottani levegőt és mindent ami nem jellemző a pesti életre. De 1 hét után azt érzem, hogy fulladok. Kell a pörgés, kell a szmog. Majd 3-4 hónap múlva azt érzem, hogy fulladok, mert kell a vidék íze. Egyik nélkül se lenne jó élni.
7/24 anonim válasza:
Én 20 éves budapesti lány vagyok és simán kiköltöznék, a szerelmem kedvéért. Amúgy idf szeretem a vidéki életet.
8/24 anonim válasza:
Édesem. Én 35 éven át Budapesten éltem. Ott születtem, az egész életem ott zajlott.Elég pörgős életem volt. Ma mégis egy vidéki városban élek, és hogy őszinte legyek, örülök hogy nem kell elviselnem azt a rengeteg embert.. Egy a sok emberből akik nem tudnak mosolyogni, akik képesek fellökni, akiken látni hogy majd szétrobbannak az idegtől.
9/24 anonim válasza:
Amúgy ezt a lánnyal kellene megbeszélni, hogy ő mit gondol. Láthatod, elég sokféle választ, véleményt kaptál, ki tudja, ő melyik csoportba tartozik :-)
10/24 anonim válasza:
Ki. En egy 200 lakosu települesröl szarmazom, es mindig egy nagyvarosra vagytam. Most vegre egy 70000-esben elek, a közepen, itt erzem jol magam. De van ez forditva is. Vannak nagyvarosiak, akik lovakat, gazdasagot vesznek, vagy egy videki palotat, ahol panziot csinalnak, mert nekik ez nagyobb ertek. Es persze sokan hianyoljak föleg a gyors vasarlasi lehetösegeket, orvoselerhetöseg...stb, föleg kisgyerek mellett könnyebb helyzet, de az auto ezt reszben megoldja. Amikor a gyerekek nagyobbak, alt. akkor megy ki egy csalad tök idegen környezetbe, varostol tavolra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!