Szerintetek melyik a világ legjobban kereső szakmája?
Olajcég-vezető
Szoftverfejlesztő-cégvezető
Bankigazgató
Ezek mind hivatások amiket felsoroltatok
Szegény országokban azt nézik hogy kevés pénz mellet hogy lehet gyorsan nyugdíjba menni, ilyen a Rendőr is
Amúgy búvár hegesztő, hagyományos is jól keres
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor, de gondolom akkor rögtön rávágná valaki, hogy Gyurcsány Ferenc vagy Bajnai Gordon. :))))))
Félre a tréfát. :)
Szerintem nincs ilyen szakma. Mindent lehet jól és rosszul csinálni. Ismerek olyan ügyvédet aki éppen csak megél, és ismerek olyat is, aki pár év alatt milliárdos lett. Ugyanez vonatkozik minden szakmára. Ami most jó szakma, nem biztos, hogy az lesz 30-40 év múlva. A rendszerváltásig például a taxisok császárok voltak, mostanra meg szinte éheznek.
A jól keresés is relatív. Kinek mi az elég. Ez sok mindentől függ. Mi az alap amire építkezik, van lakása vagy albérletben lakik. Budapesti vagy vidéki. Eltér országonként is, koronként is, és meg van ezer szempont. Inkább azt nézd meg, hogy mihez van kedved, mi az ami érdekel. Persze ha a választási lehetőség a tanár, könyvtáros, szociális munkás, akkor nem könnyű a helyzeted. :) Bár ismerek olyan orosz tanárt, aki gazdag lett azért, mert a rendszerváltás után csinált egy utazási irodát és a szláv piacot célozta meg. Szóval azért az Tőled is függ, hogy mit hozol ki belőle.
Persze ha biztosra akarsz menni, akkor legyél politikus. :))))
Köszönöm szépen hogy válaszoltatok:)
Politikus nem szeretnék lenni:)
Jelenleg pszichiáter szeretnék lenni vagy
Nagyon szeretem a nyelveket és tudok is négy nyelven folyékonyan beszélni köszönve a szüleimnek,a matekot is értem viszont mindig is utáltam.xd
a lényeg h azt csináld amit szeretnél is csinálni..
mert ha azt dolgozol amit utálsz és csak kényszerből mert kell a pénz annak semmi értelme,lényeg h szeresd amit csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!