Milyen lenne a világ férfiak nélkül?
Elméleti, unaloműző kérdés. Ha egyik napról a másikra eltűnnénk mi férfiak, de mondjuk a női nem valamiilyen "eljárás" folytán tudna szaporodni, vagyis elvileg elkerülhetné a kipusztulást.
Egy ilyen helyzetben szerintem a következők történnének:
-pár napon,héten belül minden élelmiszerből hiány lenne,mert a kamionokat,hajókat és repülőket,amelyek a kereskedelemben szállítanak férfiak vezetik, de a nők ezt nem tudnák egyik napról a másikra megszervezni és lebonyolítani
-minden nyersanyagból ugyanígy hiány keletkezne,gáz,villany,olaj-minden területen férfiak végzik a fizikai munkát és az adminisztráció nagy részét
-amikor már nagyon rossz a helyzet,akkor az a néhány nő,akik értenek pl. egy pékség működtetéshez,egy autó megszereléséhez vagy egyéb férfiak által végzett tevékenységhez összeállnának kis közösségekbe és vagy családi,baráti vagy kölcsönös rászorulás alapon elhatároznák,hogy maguk között,maguknak megtermelik a szükséges élelmiszereket,nyersanyagokat..
-ilyen közösségekből viszonylag kevés lenne és folyamatosan védelmezni kell magukat azoktól a nőktől,akik nem értenek semmihez és csak fosztogatásból élnek
Ez persze csak elmélet és még órákig lehetne sorolni. Ti hogyan látjátok.
Kiss Ramóna éppen ma reggel a TVben bemutatottak szerint vezette a Dakar magyar versenykamionját. Élvezet volt nézni.
Láttam palit vezetni, aki tolatva nem tudott kiálni az udvarukról. A csajok mindent megoldanak, mint a palik.
Vannak erős csajok is, akik simán lenyomnának Téged a gyakorlatban is, nem csak elméletben. Viszont elméletben tudnánk asszimilálódni, de nem szeretnék! Nekem kell a párom. Nem szeretnék leszbi lenni. Bár a csajokat el tudom képzelni olyan okosnak, hogy előbb utóbb oda fejlesztenék a biológiát, hogy újra tudjanak fiút nemzeni. Akkor viszont rád nem lenne szükség, mert olyan fiúkat szülnénk, akik kedvesek, okosak, előzékenyek, segítőkészek, az űrhajón átadnák az ülőhelyeket a lányoknak, az egyik galakszisból átkísérnék a másik galakszisba az idősebbeket, nehogy valamilyen hebehurgya elgázolja őket.
A kertbe most is én gyomlálok, és én viszem ki a piacra a leszedett őszibarackot, és én adom el. Úgy, hogy a deponáláshoz, a szállítmányozáshoz is értek. Ez is kilőve.
Volt egy idő, úgy hívták, hogy Kádár korszak, amikor a nők ültek a traktorokon, Ők álltak a szövőszékek és az esztergapadok mellett. Kilőve! Mit szeretnél még tudni? Azt is megoldom. Kérdezz, ha valami még nem világos! Megválaszolja egy 18 éves lány, aki még a tudása elején jár.
Sz@r lenne,mert mellőzni kéne ezt: http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic
Nem érné meg.
"Kiss Ramóna éppen ma reggel a TVben bemutatottak szerint vezette a Dakar magyar versenykamionját. Élvezet volt nézni."
Láttál egy nőt,akinek valószínűleg előtte elmondták, hogyan kell vezetni egy kamiont. Ebből még nem következik, hogy a nők tömegesen beleülnének abba több ezer járműbe és eltudnák azokat vezetni karambol, és eltévedés nélkül és mindezt önszántukból a férfiak eltűnése után szinte azonnal.
"Láttam palit vezetni, aki tolatva nem tudott kiálni az udvarukról."
Láttam nőt,aki tolatva nem tudott kiállni az udvarukról.
"Vannak erős csajok is, akik simán lenyomnának Téged a gyakorlatban is, nem csak elméletben."
Biztos vannak.
"Volt egy idő, úgy hívták, hogy Kádár korszak, amikor a nők ültek a traktorokon, Ők álltak a szövőszékek és az esztergapadok mellett. Kilőve!"
Igen ezek a mostani nagymamák,ők talán képesek lennének magukat eltartani.De egy mai nő nem ül trakrorban és azt sem tudja mi az az esztergapad.
montihun
Atyaúristen :)
A Ramónás dologhoz csak még annyit, hogy Ramóna Ralli versenyen is részt vett vadul, úgy hogy képzett pilóta.
A kérdés elméleti volt. A humor közelében sem jártak azok akik válaszolnak, kivéve azt amelyik a Rammsteint hiányolja.
Egy páran másolják őt, a többi meg ahogy a a kérdező kommentjéből is kiderült hím soviniszta.
Nem egymást pocskondiázni kell, hanem egy kis humorral egymásért élni.
Most meg rajta fiúk! Mutassátok meg a fogatok fehérjét. Itt az alkalom. Cincááljátok szét a lányokat.
Ha meg végeztetek, akkor kis pincsikutyaként kérezkedjetek be a lábunk közé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!