Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kezdő vagy épp Híres ismert...

Kezdő vagy épp Híres ismert ember, miért nem közvetlen sok emberrel?

Figyelt kérdés

Adott egy szegény községben született csaj, és amint felkapott lett a hazájában felköltözik a fővárosba, közösségi oldalon rak ki magáról pikáns képeket, meg néha beszél az emberekkel

Amikor koncertezik, miért nem megy be az emberekhez akik számára Ő a kedvenc, a megtesteült istennő? Miből tartana az hogy a rajongóinak örömet okozzon azzal hogy lesétál, vagy bemászik az emberekhez, és ott énekel tovább, közben emelgetik meg simogatják a lányt? Különben is amilyen összeget elkérnek olykor

Ti hogy gondoljátok? Én személy szerint ugyanúgy bemennék a szegényekhez, nem felejteném el honnét lettem, és hol tartok

20/F

2012. nov. 20. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért ha nagyon felkapott vagy már veszélyes bemenni a tömegbe, darabokra szednek.. és pár hét után elég fárasztó, hogy minden sarkon megállítanak. Ők is adományoznak, de csak diszkréten és ha személyesen mennek akkor sem sok emberhez egyszerre. 20 évesen ezt már átláthatnád.
2012. nov. 21. 02:12
 12/16 anonim ***** válasza:

"simogassák"? :D

Ne haragudj, de ezt hogyan gondolod?

Ezek a dolgok amúgy sem az énekesek döntése, hanem a menedzsereké, rendezőké... Ők ugyanúgy csak dolgoznak egy koncerten, mint más mondjuk az irodában, őket is kirúgják, ha össze-vissza csinálnak mindent.

Ráadásul pl. a hangosítás meg a fények miatt se mehet le csak úgy a színpadról. Ahol ilyen van, ott az is megrendezett, különben a hangosítók meg világosítók kitéphetnék minden szál hajukat, mert se látni se hallani nem lehetne az énekesekből semmit, ha lemennek a kitalált "körből".

Bocsi, de amit írtál, az a nagyon egyszerű, tudatlan emberek gondolkodása. Nem hiszem, hogy te az lennél, de ezt nem gondoltad végig rendesen!

2012. nov. 21. 07:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó felvázolta naggyából, az a baj hogy nem nagyon gondoltam át ezt, és túl egyszerűnek tűnik nekem az ahogy Ők ott tevékenykednek, meg valahol igaz az is amit az egyik válaszoló írt hogy szétszedik, ilyen volt is régen
2012. nov. 21. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy manapság leginkább a farok csóválja a kutyát.

Másrészt a "szétszedéses" téma ma is esélyes lehet, de ha nem is történik ilyen, akkor is fárasztó lehet a folyamatos közvetlen kapcsolattartás a közönséggel.

Amíg nem nyilatkozik megvetően, lenézően a régi köreiről, nem vádolnám azzal, hogy beképzelt lenne.

2012. nov. 21. 11:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Te vagy az Krisztián? (SP)?

az egyik leírás úgy rád illet ...

2012. dec. 8. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:

amúgy ez elég tipikus magyar jelenség ismét ...

Én azért voltam már koncerten Londonban is, Torontóban is és stb stb, érdekes módon ott ugyan az az előadó bement koncert közben a közönséghez és szinte elveszve a tömegben ment le egy szám végig, na aztán eljött Budapestre, itt meg kapásból 5 m távolságról védőkordonok meg kopaszfejű agresszív biztonságiak, és sorolhatnám. De hát ő maga kérte ám, hogy legyenek ilyen biztonsági intézkedések, mert hát a magyarok azért mégse egy kulturált nyugati nép, szóval kb úgy tekintett ránk, mint ha mi most lemennénk az afgánokhoz, 5x annyi biztonsági személyzettel és stb. Agyrém ez emberek, csak az a nagy baj, h azért van is némi alapja, és itt bukik el az egész történet :( Érdekes módon, pl Torontóban senki nem akart se rátámadni se semmi hasonló, ott könyököltek a színpadon. na próbálnád meg ezt egy budapesti koncerten ...

Én csak egyszer láttam SP fellépését, és hát az egy dolog h végig ment a "bu.i" bekiabálás, de még be is dobáltak minden xart a színpadra, és szerencsétlen tulképpen úgy ugrált el az üdítős flakonok és társai elől. Nagyon durva!! Hát itt tartunk kérem ...

2012. dec. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!