Hogy tudhatnám meg egy viszonylag ismert ember életkorát?
Figyelt kérdés
Egy énekes párjának az életkora érdekel. Ő nem ismert ember, de kliprendező. Van Wikipedia oldala, meg saját honlapja. Az ember azt gondolná, meg lehet tudni a netről az életkorát, de még Wikipedián sem. Sose láttam olyat, hogy valakinek ne legyen fönt Wikipedián az életkora. Hol keressem? Kérlek, ne írjatok olyat, hogy minek érdekel, meg semmi közöm hozzá. Igazából nem is az életkora érdekel. Egyszer egy barátnőm kérdezte, én meg mondtam, hogy megnézem, és meglepetésemre nem találtm meg. Igazából már idegesít. Tudjátok, már csak azért is ki akarom deríteni. :)2012. szept. 29. 22:58
2/11 A kérdező kommentje:
Hát, van valami spéci ötleted? (Honlapja, Wikipedia, az illető híres ember honlapja, twittere, facebookja megvolt.) Gondoltam angol nyelvű ilyen kérdezős oldalra, de oda regisztrálni kéne, nem? Darren Hayes (ex-Savage Garden) énekes párjáról, a neve Richard Cullen. Mi az ötleted, ha tudhatom? Köszi amúgy.
2012. szept. 29. 23:32
3/11 anonim válasza:
8 May 1972 ott van a wikipedian.
Ráadásul ezek langyosak. Pfujjj.
4/11 anonim válasza:
Bocs, elrontottam, a másikat írtam be.
5/11 anonim válasza:
Na csak kiderült. De kb 1 db google keresés.
Született 1948. március 10, Brooklyn, N.Y.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, de az nem ő. Nem lehet ő. Aki '48-ban született, az 64 éves. Ezt én is megtaláltam, nekem is eszembe jutott a Google. Télleg langyosak,d e ezen most ne akadj fönn, az énekesnek a zenéje a lényeg, a másik meg már csak azért érdekel, mert elegem van belőle, hogy nem találom. Nem 64 éves, az egy másik csávó, akit én is megtaláltam, és aztán a képe is kijött vhol. Tök más. Kb. 40 éves embert keresünk.
2012. szept. 30. 13:43
7/11 anonim válasza:
Igaz. 1970-ben angliában született. Pontos dátum nincs. Előbb akkor benéztem.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél! Megkérdezhetem, hogy kerestél rá? vagy kapásból ezen az oldalon kerested? vagy Google?
2012. okt. 1. 23:35
10/11 anonim válasza:
huh, már nem tudom de google volt az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!