Olyanból nem is lehet sztár (vagy ismert ember) aki csúnya?
A legtöbb ismert személy elég jól néz ki, most gondolok itt a nőkre kb 35 éves korig pl Lola , Szinetár Dóra, Barátok köztből Linda, Zsófi, Vanda, Valkó Eszter műsorvezető hogy csak egy párat mondjak és a modellekről ne is beszéljünk.
Tudom hogy ki vannak rendesen sminkelve meg a hajukat is megcsinálják és még ruhát is adnak rájuk( amúgy nem lenne egyéniségük), de ha valakinek csúnya az arc formája akkor azon a smink se segít, kövér sztárok sincsenek sokan.
Az utcán nagyon sok a csúnya ember (most olyanokra gondolok aki hiába sminkeli magát akkor se tud az ellen tenni hogy ilyen az arcformája), a sztárvilágban meg mindenki jól néz ki.
Nálam a sorrend:
3. Celebek
2. Sztárok
1. Híres emberek
Szerintem van különbség...
Celebek tényleg csak olyanok lehetnek, akik vakolják magukat meg anorexiásak... ezek a felesleges idióta "hírességek"
De az igazi hírnév nem azon múlik, hogy valaki szép vagy csúnya, esetleg kovér, hanem a tehetségen és a szerénységen!! Itt van pl Susan Boyle.. egyáltalán nem szép és mégis milyen sztár lett belole.. Vagy Queen Latifah, meg a tobbiek! Amúgy vannak olyan modellek is, akik nem éppen soványak és mégis sikeresek.. Gondolkozz mielott írsz!
(Lola meg ezek nem éppen nagy tehetségek, csak úgy mellesleg...)
Első válaszolónak üzenem hogy akiket felsoroltál már mind elmúlottak 45évesek, Geronazzzó már legalább 50 éves.
Én max 35 éves korú sztárokról beszéltem.
hülye vagy?!
Nem attól függ h ki h néz ki és milyen az alakja...csak ha modell
pl sok híres színes ill zenész k*rva ronda mégis imádjuk őket!!!
pl beth ditto a the gossipból: csúnyis kövér is mégis nagy sztár...
itt egy link:
vagy missy elliot neki se vmi jó az alakja és csunya az arca:
most nézzük a férfiakat.
hm...mondjuk
rpuert grint helyes? NEM mégias mekkora sikert aratott (harry potter)
vagy MARILYN MANSON
csúnya túl sovány úgy nézki mint egy halott és mégis van szexualitása (számomra pl...) de tény az tény nem kéne.
ezek mind NAGY sztárok mindenki imádja őket (legalábbis fél világ biztos.)és nem igazán olyan hú de szépek hú dejók...de van tehetségük zene színészetben stb...tudnám sorolni ezeket holnaputánig...tanuld meg. nemmindig a kinézet fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!