Sok egyetemista miért eszik inkább gyorséttermi kaját, minthogy ebédre járjon, ahol lehet?
Egyetemista vagyok (Magyarországon).
Megveszem a krumplit, hagymát, és virslit vagy kolbászt és akkora adag paprikás krumplit főzök, hogy a szomszédnak is jutna.
Mert drága a menza :)
Én szakávs vagyok. Dolgoztam menzán is és éttermekben is. (Most is étteremben dolgozom.)
Ti komolyan azt hiszitek h az éttermi, vagy a gyors.büfés kaja minőségibb min a menzai? Az éttermi még talán, néhány helyen. De meglepődnétek ha tudnátok, hogy hol mi folyik a konyhán. Az hogy finomabb, nem jelent semmit.
Én láttam már nem egy helyen, patkány fogót a zöldség tárolóban, nyüvet a húsban. És pláza étteremben dolgoztam, amikor szóltam a konyha főnöknek, h büdös a pulyka hús, így nem adom ki. Erre azt a választ kaptam, h mossam meg ecetes vízzel és kész, jó lesz az.
Az éttermekben pusztán csak szebb a tálalás.
És egyet értek azzal, h nem kell válogatni. Néhány kivétellel mindent meg kell enni. Nem csak azt ami a fogunkra való.
Aki meg azt írja a kérdezőnek, h mi köze hozzá, attól ennyi erővel én is megkérdezhetném, h miért van ezen az oldalon? Nem azt kérdezte, h mit csináljon azokkal akik nem járnak a menzára, hanem azt, h ti mit gondoltok. Hisz erről szól ez az oldal. A véleménycseréről.
És jusson eszetekbe amikor majd a gyros-otokat eszitek, h az akitől kapjátok, talán nem mosott kezet és lehet, hogy egészségügyi papírjai sincsenek. Mert ami nem állami, mint a suli konyha, azt ritkábbanmellenőrzik.
Egyik sem jobb a másiknál.
elárulnád hogy ez a kérdés miért családi kapcsolatok kategória?mert nem igazán jöttem rá
amúgy meg kérdezd meg tőlük ha ennyire izgat
nálunk az egyetemen kb 800-1000 forintból kajálsz meg rendesen, de jó a kaja. A gimis menzához köze sincs, nagyjából 20 dolgot választhatsz, mintha étterem lenne, tényleg finom, csak olcsóbban is ki lehet ennél jönni. Pl a szomszéd hamburgeres (nem meki) 550-ért egy akkora vega hambit sajttal, gombával, és egy rakat zöldséggel, hogy alig bírom megenni. A kínaiban szintén 600-800-ért be lehet kajálni, gyros 600, bár én inkább falafelt szoktam, ami kb 500, de ismerek helyet, ahol egy hatalmas pizza szelet 200. Én főleg ezért eszem vega kaját az utcán, mert a paradicsomról azért viszonylag biztosan meg lehet mondani ha romlott, de egy jól befűszerezett, az előbb leírt módon ecettel locsolt húsról nem.
Azt én sem értem, hogy ennyi lehetőség mellet, hogy lehet tele a meki minden nap, de nálunk az egyetemi kaja nem tudja árban leverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!