Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok egyetemista miért eszik...

Sok egyetemista miért eszik inkább gyorséttermi kaját, minthogy ebédre járjon, ahol lehet?

Figyelt kérdés
Gyorséttermi kaja jóval drágább,rosszabb és egészségtelenebb.a konyhai sokkal jobb,és jól is lehet vele lakni,és jóval olcsóbb,a diákok nagy része kerüli a konyhát mégis,pedig 4 féle étel közül lehet választnai
2012. nov. 20. 13:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%
mégis mi fene közöd van hozzá?? komolyan nem értem néha az ilyen kérdéseket... nem tök mind1 neked h miért és mit eszik vki?
2012. nov. 20. 14:18
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Egyetemista vagyok (Magyarországon).

Megveszem a krumplit, hagymát, és virslit vagy kolbászt és akkora adag paprikás krumplit főzök, hogy a szomszédnak is jutna.

Mert drága a menza :)

2012. nov. 20. 14:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Fősulis vagyok. Nálunk 600 ft a menü, és nagyon finom, de mire leérnék ebédelni, olyan hosszú sor áll, hogy legalább fél óra, mire sorra kerülök, hely viszont már nincsen, ahol lehetne enni. Pedig szívesebben ennék ott. Így azonban átsétálok a plázába és beülök egy gyorsétkezdébe, ez belefér a 40 perces ebédszünetbe. Ennyi.
2012. nov. 20. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Öngyilkos hajlamúak, ezért mennek mekibe, jobbat nem tudok elképzelni. :D Majd jó pár évvel később asznak rá, hogy mennyi vackot ettek össze-vissza.
2012. nov. 20. 14:33
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Én utálom a menzát,még 100 forintot sem adnék ki érte,mert annyit nem ér az egész.Emlékszem,egyszer a suliban hangyák úszkáltak a teában.A másik kellemes élményem pedig a hernyó volt a salátástálban és a kartondoboz leves.Úgyhogy köszi,nem eszek menzát,mert hányok tőle,főleg nem 700 forintokért,mert nálunk az egyetemen kb annyiba kerül ez a moslék.Inkább megyek a mekibe,vagy a drága büfébe,vagy a cba-ba kiflit venni,ha épp úgy van pénzem.
2012. nov. 20. 14:34
 26/28 anonim ***** válasza:
54%

Én szakávs vagyok. Dolgoztam menzán is és éttermekben is. (Most is étteremben dolgozom.)

Ti komolyan azt hiszitek h az éttermi, vagy a gyors.büfés kaja minőségibb min a menzai? Az éttermi még talán, néhány helyen. De meglepődnétek ha tudnátok, hogy hol mi folyik a konyhán. Az hogy finomabb, nem jelent semmit.

Én láttam már nem egy helyen, patkány fogót a zöldség tárolóban, nyüvet a húsban. És pláza étteremben dolgoztam, amikor szóltam a konyha főnöknek, h büdös a pulyka hús, így nem adom ki. Erre azt a választ kaptam, h mossam meg ecetes vízzel és kész, jó lesz az.

Az éttermekben pusztán csak szebb a tálalás.

És egyet értek azzal, h nem kell válogatni. Néhány kivétellel mindent meg kell enni. Nem csak azt ami a fogunkra való.

Aki meg azt írja a kérdezőnek, h mi köze hozzá, attól ennyi erővel én is megkérdezhetném, h miért van ezen az oldalon? Nem azt kérdezte, h mit csináljon azokkal akik nem járnak a menzára, hanem azt, h ti mit gondoltok. Hisz erről szól ez az oldal. A véleménycseréről.

És jusson eszetekbe amikor majd a gyros-otokat eszitek, h az akitől kapjátok, talán nem mosott kezet és lehet, hogy egészségügyi papírjai sincsenek. Mert ami nem állami, mint a suli konyha, azt ritkábbanmellenőrzik.

Egyik sem jobb a másiknál.

2012. nov. 20. 15:02
 27/28 anonim válasza:

elárulnád hogy ez a kérdés miért családi kapcsolatok kategória?mert nem igazán jöttem rá

amúgy meg kérdezd meg tőlük ha ennyire izgat

2012. nov. 20. 15:08
 28/28 anonim ***** válasza:

nálunk az egyetemen kb 800-1000 forintból kajálsz meg rendesen, de jó a kaja. A gimis menzához köze sincs, nagyjából 20 dolgot választhatsz, mintha étterem lenne, tényleg finom, csak olcsóbban is ki lehet ennél jönni. Pl a szomszéd hamburgeres (nem meki) 550-ért egy akkora vega hambit sajttal, gombával, és egy rakat zöldséggel, hogy alig bírom megenni. A kínaiban szintén 600-800-ért be lehet kajálni, gyros 600, bár én inkább falafelt szoktam, ami kb 500, de ismerek helyet, ahol egy hatalmas pizza szelet 200. Én főleg ezért eszem vega kaját az utcán, mert a paradicsomról azért viszonylag biztosan meg lehet mondani ha romlott, de egy jól befűszerezett, az előbb leírt módon ecettel locsolt húsról nem.

Azt én sem értem, hogy ennyi lehetőség mellet, hogy lehet tele a meki minden nap, de nálunk az egyetemi kaja nem tudja árban leverni.

2012. nov. 20. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!