Sok egyetemista miért eszik inkább gyorséttermi kaját, minthogy ebédre járjon, ahol lehet?
Talán mert nincs idejük beülni egy étterembe menüt enni?
A sarkon meg veszel egy hamburgert és menet közben megeszed.
Én sem ennék meg bármit.Az a szülő aki meg ránevelte a gyerekét hogy mindent meg kell enni annak meg csak gratulálni tudok.
Igenis legyen ízlése , ízlés világa az embernek.
A menzás kaja egyébként nem annyira jó.Sokszor van olyan amit nem enne meg az ember.
Elmész egy étterembe és ott egy menüt 1000 forint alatt nem kapsz +üdítő ja hogyha nem menüt eszel akkor még több.
A gyors kaja olcsóbb.
Egyetemista vagyok. Nálunk a menzán egy menü 700 forint. A kaját csak hordják, nem helyben főzik. Amióta más étteremből hordják a kaját én sokallok ennyit is egy ebédre. Régen finom volt, 3 menü közül lehetett választani, mindig találtam valamit, ami éppen ínyemre való volt.
Bejárós vagyok, heti 2-szer nemtudom megoldani az ebédemet. Nem tudok sem hazajönni enni ilyenkor, a menzára nem akarok csak azért bemenni, hogy otthagyjam a kaját mert nem ízlik (pedig nem vagyok finnyás).
Hát elmegyek inkább egy közeli gyorsétterembe (nem franchise étterem láncról van szó). 11-től délután 3-ig 12 féle menüt lehet összevariálni a kint lévő kajákból. Olyan húst eszek amit megkívánok, olyan körettel, amit éppen megennék és általában 2-3 féle leves is van. Ez árkedvezményre jogosító kuponnal 600 forint és azt eszek amit jól esik.
Van hogy csak egy hamburgert vagy gyrost dobok be, az is ugyanott kapható, kuponnal 300 forint. Ez van. Mindig azt eszek, amire éppen van pénzem, de azért igyekszek változatosan és kedvemre valókat enni.
Tudom nem feltétlenül ilyesmire gondoltál, ezek az árak azért egy mekivel nem összehasonlítható, arra nekem nem futná, viszont mivel euróról beszélsz, gondolom nem átlag magyar egyetemistákról van szó.
Kedves Kérdező!
Ha nálatok ez a menzás kaja, légyszi ne hasonlítsd már össze a magyar erőleves-finomfőzelék kombóval.
Ilyen kaják mellett én is a menzán ennék, de jelenleg szeretem tudni, mit van előttem.
köszönöm minenkinek,hát gimiben és általánosban nálunk is csak egy fajta,csapnivaló menza kaja volt,csak elsőben jártam 5 hónapig,de az is csak pénzkidobás volt
de itt ahol olcsón ehetnének normális kaját,ami nem is gyerek adag és jó is,mégse használják ki,inkább mennek a mcdonaldsba 5 eurós menükért,ezt nem értem
A kérdező jött dicsekedni, hogy neki milyen jó ott, ahol van, és milyen finomakat eszik olcsón. A "kérdés" mögött akkora dicsekvés húzódik meg, mint egy ház.
Kérdező! Nagyon jól tudod, hisz te is Magyarországon születtél, gondolom, éltél is egy jó darabig, hogy itt ám nem ugyanaz van, mint külföldön. Jöttél ide hangulatot kelteni az olcsó sültjeiddel? Igen, a magyarok többségének már nem telik húsra, és a szemét kaja jelenleg olcsóbb, mint az egészséges. Ez van. Valószínűleg e helyzet miatt vagy te is külföldön. Örülj neki, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!