Ciki ha a Nő éjjel hortyog, fújtat, fingik, horkol?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 13:27
11/19 anonim válasza:
9-re: házasság csak ember és ember között lehetséges, a gőzmozdonnyal kötött az semmis, hivatkozhatsz erre nyugodtan, és nem kell válóok
12/19 anonim válasza:
Van, hogy még a nyála is folyik, mert olyan mélyen alszik. És? Ezek alap dolgok. Akár ffi, akár nő az illető.
13/19 anonim válasza:
Egyrészt, nem szándékosan csinálja. Másrészt: Te tudod, hogy mit csinálsz, miközben alszol? Na látod, hogy nem. Különben is lámpaoltás után vagy az asszonykádat dédelgesd, vagy fordulj a fal felé és aludj, ne pedig hallgatózz. Ha rendesen alszol, fogalmad sem lesz róla, mit csinál.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. nov. 19. 14:09
15/19 anonim válasza:
Válóoknak nem alkalmas, arra keress jobbat. Mi van, ha azzal védekezik, hogy te is ugyanazt csinálod?
16/19 Andizsuzsi válasza:
Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a kérdező a Nő.:)
17/19 anonim válasza:
Én már csak erre várok hogy kiderüljön, most ő a gőzmozdony vagy ő egy férfi aki egy gőzmozdonnyal él együtt?:D
Gőzmozdony, ez qrva jó:D Ez még ütösebb mint az hogy meghíztál:-)
18/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Pláne álmában?
19/19 anonim válasza:
Dehogy ciki? Én is szoktam, párom is. Sőt, egymás előtt is szoktunk, emberek vagyunk, nem szégyen. Néha jókat nevetünk, ha valamelyikünk vicces hangot ad ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!