Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik országba...

Szerintetek melyik országba érdemes kiköltözni új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
A nyugateurópai országok nagy része nem érdekel igazán.

2012. nov. 18. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor Németország vagy Ausztria, már, ha beszélsz németül.

Ha csak angolul beszélsz, akkor Anglia persze, az is nagyon jó.

2012. nov. 18. 10:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi érdekel?Milyen kultúra környezet?

Esetleg Kína 2 része Makaó és Hongkong.Ez a két része Kínának kapitalista , az életszínvonal nyugati , nincs diktatúra.Hongkongban boldogulsz az angollal is.

És ezeken a részeken élnek azért Európaiak.

Pontosan mi érdekel?Milyen kultúra vagy milyen környezet?

2012. nov. 18. 10:15
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Csak olyan országba érdemes kimenned, amelyiknek a nyelvét beszéled. Ha nem beszéled a nyelvüket (vagy ha az ország elég nemzetközi, akkor az angolt), akkor ne is menj ki, mert csak pofára esel. Elég sok embert láttam már visszakullogni Magyarországra...
2012. nov. 18. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Használható nyelvtudás és tartalék pénz nélkül sehova.

Az sem árt, ha még itt belevágsz a munka- és szálláskeresésbe, meg ha értesz v.mihez.

2012. nov. 18. 19:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit, hogy olvassa el a kérdést a magyarázattal együtt és arra válaszoljon!
2012. nov. 19. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Második:

A kultúra tulajdonképp mindegy, csak az érdekel, hogy az adott országban ne legyen se diktatúra, se puhadiktatúra/áldemokrácia, és az emberek lehetőleg legyenek toleránsak/nyitottabb gondolkodásúak. De szerintem az utóbbiból következik az előbbi.

Valamint hogy a megélhetés jobb legyen mint Magyarországon.

2012. nov. 19. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Akkor mit szólnál Svájchoz?Igaz nehéz kijutni de megéri.

Az államformája közvetlen demokrácia , jóval demokratikusabb mint az EU illetve az USA.A népnek nagyobb beleszólása van a dolgokba.

2012. nov. 19. 13:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Svájcon még különösebben nem gondolkoztam, úgy tudtam, a szélsőjobb megmozdulások a bevándorlás hatására emelkedtek. Nem tudok róla sokat, utánanézek.

De azt sejtem, hogy nagyon nehéz lehet ott megélni, mert minden drága. Meg az sem utolsó szempont, mennyire toleránsak az emberek, azaz mit szavaz meg ez a demokrácia. De ez most általános probléma a legtöbb európai országban, hogy túl sok a bevándorló, ezért kirekesztővé válhat hamar a politika és a közmorál, ha csak nem az adott országnak erős vagy régre visszanyúló nézetei vannak a kirkesztéssel szemben.

Kösz a tippet.

2012. nov. 19. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj , a szélsőjobbos megmozdulások nem az európán belüli vándorlás miatt van.Senki sem fog megkéselni téged Svájcban vagy Norvégiában.

A problémák az afrikai illetve arab országokból érkezőkkel van.Miattuk vannak szélsőséges megmozdulások , teljes érthetően.

Ahogy a skandináv tolerancia és az angol hidegvér is elfogy egy idő után és ezért lesznek szélsőségek.Viszont európaiként semmi félnivalód nincs a szélsőjobboldaliaktól.

2012. nov. 19. 20:30
 10/13 A kérdező kommentje:

Én akkor sem érezném jól magam ha nem velem, hanem másokkal kirekesztők.

Nem értem miért kell "teljesen érthető"nek lenni, hogy valaki primitív módon viselkedik egy csoporttal.

2012. nov. 20. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!