Kanadáról szeretnék többet megtudni. Milyen ott az élet? Milyenek az emberek? Érdemes lenne oda kiköltözni?
Figyelt kérdés
Ha Magyarország esetleg becsődölne.(új adótörvény, hétfőn jelentik be az ujjabb megszorító intézkedéseket)2009. febr. 13. 08:22
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes odaköltözni. Ott is gazdasgi válság van, am az emberek épp annyira önzőek, mint Magyarországon. Ha ki akarsz települni menj inkább az Államokba.
2/5 anonim válasza:
Miért,az államokba nincs válság?Onnan indult.Gyönyörű helyen van.Nagyon jól lehet keresni.Egy ovónő! ismerősünk 5 éve kiköltözött oda és annyi pénzük van hogy minden hétvégén mennek valahova.Már bejárták egész kanadát.Azt mondta hogy szívesen fogadják a külföldikeket és kedvesek velük.Örülj neki hogy nagykorú vagy és elhúzhatsz innen.Nehész lesz meszokni de megéri.
3/5 anonim válasza:
Kanadaban elek 10eve,fantasztikus,gyonyoru orszag!!!Itt sem fonjak kolbaszbol a keritest,de ha dolgozol/marpedig itt csak az nem dolgozik aki nem akar.../,nagyszeruen meg fogsz tudni elni!Gazdasagilad szerintem meg mindig nagyon jo ez az orszag,igaz azert mar erezheto a valsag szele/arak mennek fel/,de ha telen vki epret,-dinnyet akar enni/finomat!/meg is tudja venni,egy atleg fizetesbol!,ami Mo-on nem engedheto meg!EN szeretem ezt az orszagot,foleg anyagilag nagyon jo orszag!Latnivalokban gazdag,europai stilusu orszag.Csak "kicsit"messze van Mo-tol,sajnos es a rep.jegy draga,ennyi.
4/5 anonim válasza:
"Orulok",hogy lepontoztal,csak azert mert azt irtam amit en 10ev utan latok,-tapasztalok!"Thank you"!
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi én nem pontoztalak le A válaszod számomra nagyon is hasznos volt.
2009. febr. 15. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!