Az alacsonyabb jövedelműek miért akarnak bűntudatot kelteni a magasabb jövedelmű emberekben?
Én legalábbis így vettem észre.
De ez olyan mintha valami népszokás lenne itt mert nagyon sok embernél tapasztaltam.Neki állnak nekem panaszkodni meg mondják " bezzeg neked" "nekem meg milyen rossz" ...stb...stb.
Néha mintha meggyulladnának irigységükben....
Fiatal vagyok , tanultam sokat hogy elérjem amit akarok.És mert megtehetem.
Ha irigyelnek, jó úton jársz, ha szánnak, akkor valami nem okés. Inkább irigyeljenek mint szánjanak, nem?
Ha irigyelnek, neked ne fájjon, pont elég az, ha az irigyedet mardossa az irigység. Ne törődj vele, ott egye meg a fene! :P
A magasabb jövedelmű emberek miért gondolják azt, hogy az alacsonyabb jövedelműeknek ki kell nyalni a jól keresők s*ggét?
Valamint miért gondolják azt, hogy a jól kereső állásuk feljogosítja őket arra, hogy lenézzék az alacsony jövedelmű embereket, és gátlástalanul a létminimum szintjén tartsanak tömegeket?
Magyarországon ez a jelenség ugyanúgy él, mint az, amiről a kérdező ír. A megkérdezése, pedig ugyanolyan jogos, mint a kérdező problémájának kérdésbe öntése.
Gondolkozzon el a kérdező azon, hogy miért tömeges a munkaképes emberek elvándorlása az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!