A román lányok szépek?
Magyarokhoz viszonyítva, hányadán állnak?
azért kérdem, mert Inna is szép lány
Inna szép igen.De ő nem egyenlő az orosz nőkkel.
Ahogy Görög Zita sem egyenlő a magyar nőkkel.
Szerintem a román nők egyáltalán nem szépek.
Nekem inkább a ruszki , svéd, norvég , finn nők tetszenek.
Alexandra Stan is szép, nem?
szerintem nálunk nagyon sokféle lány van, nem lehet azt mondani, mint pl. az oroszoknál, hogy tipikus oroszos arca van. nálunk nincs tipikus magyar arc, csak rengeteg sokféle gyönyörű lány. Barna, szőke, fekete, vörös, kék szemű, barna szemű stb. mindenféle arcvonásokkal. A magyar lányok a legszebbek.
Az arcuk szép nagyon. De a tv-ben sok a szép ember, csúnyát nemigen raknak be és a smink is sokat javít.
Barátom erdélyi és amikor Romániában jártunk, meglepve tapasztaltam, h a vénasszonyoknak sincsenek ráncai, csak kicsit mélyebb szarkalábai.
Jól dolgoznak, élelmesek és nagyon szorgalmasak. Nagyszájúak, imádnak beszélni.
Szeretnek szexelni. Ezzel csak az a baj, hogy ha nem kapják meg otthon, 90%-uk bepótolja máshol. És előszeretettel használnak ilyen módszert a munkahelyen is az előbbre jutáshoz.
Nagy részük, (nem mind) kissé igénytelen is. Pl.: Heti 2-3 bugyit használ el. Hetente, vagy 3-4naponta fürdenek. Akkor is ha van fürdési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!