Miért nem küldi ki a tanár az adott személyt (személyeket) a teremből ha ténylegesen zavarják az órát többszöri felszólítás ellenében is?
Hát inkább dohányozzanak a WC-ben minthogy zavarják az órát.
De nem a tanárok a hibásak hanem a szülők akik nem képesek megnevelni a gyerekeiket és a tanároktól várják.
Mert nem jó tanár akkor. Vagyis na... nem szigorú tanár. És igen ezzel nektek tesz rosszat akik figyelnének.
Mi is egyszer csapatban 7-en voltunk. És elkezdtünk szakadni ránk is szólt 3x-ra mikor ránk szólt ki küldött minket. de már nem tudom min de röhögögörcsöt kaptunk és a folyosón szintúgy nem tudtuk befejezni így ki küldtek minket az udvarra. :D
Amúgy ilyenek vannak!El sem merem képzelni a mostani gyerekeket akik középsuliba mennek. Egyre kevesebb az a gyermek akik szeretnének tanulni. Sok elrontott gyerek van rosszul nevelve. :(
Rendkívül egyszerű oka van. A tanár azért van, az a feladata, hogy a diákot oktassa. Ha különböző helyiségekben vannak, ez kissé nehézkes.
A munkát zavaró diák megfékezésére a tanár személyisége, beállítottsága és képességei függvényében sokféle lehetőség van. Gyors döntéseknél néha a nem megfelelőt választja az ember. De jó tanár soha nem küld ki, mert azzal a saját létét teszi feleslegessé. Ez alól kivétel a speciális nevelő célzat, amikor tudja az ember, hogy annál a konkrét diáknál ez jön be a legjobban.
"A tanár azért van, az a feladata, hogy a diákot oktassa."
Most már tényleg nem értem: Rózsika azt mondta, hogy a tanár fő feladata a nevelés. Most akkor mi van???
Mert nem küldhetjük ki. Hivatalosan ugyan igen, de mivel az én órámon én felelek érte... nem akar senki több évet ülni egy nem normális magatartású gyerek miatt.
Egy matektanárnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!