Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el ezt az...

Hogyan viseljem el ezt az őrültet?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni és külön matek órákra járok, INGYEN, ami segít is, de ha belegondolok még sincs ingyen, mert a tanár (70 éves öregember) szó szerint bolond és cserébe el kell viselni az idegesítő szokásait (beleszól szó szerint mindenbe, okoskodik, ha másik időpontban szeretnék órát hazudozik (ez biztos, mert már csőbe húztam) csak azért, hogy ne találkozhassak barátommal. Rendesnek mutatja magát, de egy gonosz dög. Ok nélkül mamámnak, a hátam mögött ilyeneket beszél, hogy mikor szakítok már a barátommal, ő nem illik hozzám (pedig normális és nem romlott miatta az átlagom sem, sőt javult), amikor először látta a barátom már akkor köszönni sem akart neki.

Ilyeneket beszél, hogy ha ő lázas lesz akkor meghal, mert rámegy a szívére, ezért nem tanítja a diákokat, ha betegek. Ennek ellenére megkérdtem amikor műtét után otthon voltam, hogy a szokásos szombat helyett (amit nagyon másnapra szeretnék tenni mert nekem is jobb lenne és a családomnak is, mert a tanár jön hozzánk, ezt már többször is mondtuk neki)nem-e lehetne hétköznap délelőtt matekoznom, erre ilyeneket hazudozik, hogy nem mert nem ér rá, tanít. Erre megkérdeztem, hogy beteg diákokat-e, amire a válasza igen volt. Itt buktatta le magát, amikor kérdeztem tőle, hogy de akkor nem-e hal meg, a válasza az volt, hogy "jajj csak kiíratták magukat iskolából, hogy ne írjanak dolgozatot". Hallani lehetett a hangján, hogy habozik és hazudozik.

Ez az ember mindenre megsértődik, arra is ha azt mondom, hogy fél órával később jöjjön, mert pl táncpróbán vagyok. A vízóra leolvasót sem engedi be az udvarába, mindenki utálja.

Ha már tudom, hogy matek óra következik a sírás keringet és hihetetlenül ideges leszek tőle, annyira gyűlölöm őt!!!! Másik tanárt meg a család nem fizetné... Szóval muszáj vele matekozni, de nem bírom látni se, már ilyenen gondolkodtam, hogy benyugtatózva matekozok, mert szinte remegek ha meglátom őt.

Hogyan viseljem el anélkül, hogy megsértődne??

Bocsi a hosszú szövegért.

2012. okt. 6. 09:27
 1/3 anonim válasza:

Szerintem ha enniyre nem bírod, akkor nem kell elviselned. Ha csak idegesít, akkor arra fogsz gondolni és nem a matekra. Kérd meg egy barátod, vagy a szüleid ismerőseit, vagy valakit, aki ért a matekhoz, hogy segítsen.

Vagy kérd meg a matektanárod, hogy ő ingyen segítsen neked. Vagy menj od ahozzá néhány barátoddal,h ogy tudna e rátok szánni eg ykis időt, mert ezt meg ezt nem értitek. Ha pedig nem válik be semmi, akkor szólja szüleidnek, hogy nem bírod tovább és inkább fizesd amagántnár felét vagy valami hasonlók.

2012. okt. 6. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. okt. 7. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
ennél van rosszabb. Pap Lajos debreceni külön matektanár. Nagyon jó hírű de a valóság az hogy részegen káromkodva tartja az óráit mindenféle kocsmába. Az öreg káromkodik minta disznó és a kérdést is kötekedésnek veszi. Egy részeg őrült. Ő még pénz is kér a semmiért és az önbizalom rombolásért. sebaj hamar meg fog halni szerencsére máj elégtelenségbe.
2015. szept. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!