Miért ítélik el az embert külső alapján?
Mert ezt mutatják nekik a tévében, magazinokban és ezt bekajálják. Pedig egy igazi bűnözőn nem tetoválás és piercing van, hanem öltöny :D (és most senki ne kezdjen el fújni, hogy akkor szerintem az öltönyösök mind bűnözők, mert nem ezt mondtam :D)
Nekem már kiskorom óta mániám a tetoválás és a testékszerek. :D Láttam egy tetoválószalont és végig és néztem kiskoromban egyszer (5-6évesen) egy tetkó elkészítését... na azóta tart a szerelem, akkor elhatároztam, hogy tele leszek ilyennel :D Van azóta a tarkómon(az egészet befedi) és a csuklómon, piercingjeim is vannak, fültágító, összesen 13 fülbevalóm van. Igazából "csak" ennyi, mert nekem a saját családom jön ezzel amivel a kérdezőnek a full idegen emberek :D Konkrétan azt mondták, még egy ilyen "valami" és mehetek amerre látok.
Én is ismerek rengeteg ilyen embert. Ismerek olyat is, akinek az arca is tetoválva van. El kell ismernem, pár szót váltottunk először, de már akkor gondoltam, hogy ő a világ legkedvesebb, illedelmesebb embere. Hozzá hasonlóval még nem találkoztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!