Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel magyarázzátok azt hogy...

Mivel magyarázzátok azt hogy egy nő képe több lájkot kap facebookon mint egy férfié? A nők népszerűbbek a férfiaknál mint a férfiak a nőknél?

Figyelt kérdés

Eddigi legnépszerűbb profilképem 12 lájkot kapott.

Egyik haveromé kb 20-at, illetve van egy 50 lájkos is de azon a barátnőjével van.

Másik haverom max 20 lájkkal dicsekedhet a profilképeknél.

Nekem kb 600 ismerősöm van, nekik van vagy 750.

Egy lány profilképe 80 lájkot kapott pedig full egyszerű kép, megmerem kockáztatni hogy telefonnal készült.

Figyeltem egy lányt aki profilképet cserélt. 1 órán belül 20 lájk, de már elérte kb a 35-öt. Nagyjából 550 ismerőse van.

2012. nov. 13. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert a nők kombinálnak. Jajj, a Ferit nem likeolom, mert a barátnője féltékeny lesz. Meg egyébként is, a húgával összevesztem két éve és tuti kiakadna rám. Másrészt meg akkor mindenki azt fogja hinni, hogy bejön nekem, pedig a Pircsi szerint már végigment a fél városon én meg nem akarok lotyónak tűnni.

Kb. ilyen szintű gondolatmenetek, viszont a pasik meg általában jó csaj = like gondolatmenetet követik.

2012. nov. 13. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Ebből a kombinálásból amit leírtál sztem inkább az érvényesülne hogy a fiú azt hisz bejön a lánynak. Akkor hihetném azt is hogy bejövök pár csajnak mert szülinapomkor írtak az üzenőfalamra köszöntést.

Amugy nem ismerem a hugom barátnőit és nincs barátnőm, nem mentem át fél városon és utóbbi 2-t mindenki tudja XD

2012. nov. 14. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
egész kinézet és népszerűségen múlik jól nézel ki = sok like népszerű vagy sok like ennyi az egész. általában a nők többet kapnak mert ott már a "dugható" kategóriát és minden kanos belikeolja. vegyük én példám általánosban nem voltam népszerű 15-20 like bekerültem a gimibe és ott elég népszerű vagyok 2 hónappal késöbb már 60 van 1 sima képen ami telóval készült.
2012. dec. 2. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!