Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehetne a szomszédot...

Hogy lehetne a szomszédot megnevelni?

Figyelt kérdés

Kértem már a falszomszédomat szépen is, dörömböléssel is, mindenhogy, hogy ne üvöltesse a zenét, mert remeg a falam tőle. Külföldi, így alapból olyan hangerővel kommunikál a "barátaival", mintha a halláskárosultak intézete mellett laknék. Azok meg amúgy is rendszeresen tucatjával itt csöveznek és rohadtul unom az éjszaka közepébe nyúlóan tartó műsort.

Tanulnom is kéne, dolgozom is hétköznap 8 órában, pihenni akarok. Nem azt várom nyilván, hogy síri csöndben legyenek, de miért kell ilyen Q intoleránsnak lenni, ha egyszer szépen kéri az ember, hogy éjéfl után ugyan legyen már csend.

Ja és nagydarab, rossz kiállású ismerőseim sajnos nincsenek, hogy ők beszélgessenek vele a csend fogalmáról... Költözni nem fogok/tudok.

AKÁRMILYEN ötletre vevő vagyok.

2012. nov. 11. 22:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

legálisan tartózkodik itt?

hívd ki rá a bevándorlási hivatalt, vagy a rendőröket azzal hogy füvet termesztenek, vagy árulnak.

2012. nov. 12. 14:22
 22/25 A kérdező kommentje:

20-asnak kössz a marha nagy kedvességet, nem tudom mit nem lehet felfogni azon, hogy mire kiérnének a hatóságok, lehet lelépne az egész bagázs, úgyis tudná, hogy én voltam, ez meg nem hiányzik....

És igen, legálisan van itt.

2012. nov. 12. 18:20
 23/25 anonim ***** válasza:
kérdező, és miből gondolod, hogy ha aláteszel valamivel, pl tényleg beteríted a lakást sz.rszaggal, akkor tudni fogja, h mindez azért történik vele, mert túl hangos? ha erre nem jön rá, akkor nem értél el semmit. ha rájön, akkor meg könnyen levezetheti, h "és kit zavar, h hangos vagyok, ki szól rám emiatt állandóan?- hát a szomszéd kiscsaj". ha azért nem hívsz rendőrt, mert nem akarod, h tudják, h te vltál, akkor hülyeség bmilyen módon keresztbe tenned, mert ugyanúgy sanszos, h kiderül, h te voltál. ráadásul a kis afférotoknak nem lesz nyoma, látszólag csak annyi van, h te szemétkedsz. rendőrt kellene hívnod. ilyenkor a kerületi járőrök mennek ki. az, aki a legközelebb van hozzád. nincs több negyedóránál, szerintem. ha a zajongás nem tart 15 percnél tovább (kétlem), akkor nyilván annyira nem is zavaró. ha igen, akkor bőven megy még a dajdaj, mire a járőrök odaérnek. csupa kifpgás. nagyon rosszul gondolkodsz. ha kihívod a rendőröket, nem mernének bántani utána, mert számos hivatalos okiraton szerepel, h egy ügyben te voltál a sértett és azonnal rájuk terelődne a ganyú. ha sz.rszagot csinálsz a lakásukban, alapból te vagy a hunyó... csak gondolkodni kellene egy kicsit.
2012. nov. 12. 18:49
 24/25 anonim ***** válasza:
gyanú*
2012. nov. 12. 18:57
 25/25 A kérdező kommentje:

Szóval se említettem, hogy sz.rszagot csinálok a lakásában vagy annak környékén, a vegyész válaszolónak a véleményét kérdeztem csak. Plusz a felsoroltak közül szerintem józan paraszti ésszel is kitalálható, hogy nem tudom és nem is akarom beszerezni őket sehonnan.

De igazad van teljesen, én egyszerűen este 11 után csendet akarok, de a balhéra meg nincs szükségem. Észben fogom tartani amit mondtál.

2012. nov. 12. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!