Hogy lehetne a szomszédot megnevelni?
Kértem már a falszomszédomat szépen is, dörömböléssel is, mindenhogy, hogy ne üvöltesse a zenét, mert remeg a falam tőle. Külföldi, így alapból olyan hangerővel kommunikál a "barátaival", mintha a halláskárosultak intézete mellett laknék. Azok meg amúgy is rendszeresen tucatjával itt csöveznek és rohadtul unom az éjszaka közepébe nyúlóan tartó műsort.
Tanulnom is kéne, dolgozom is hétköznap 8 órában, pihenni akarok. Nem azt várom nyilván, hogy síri csöndben legyenek, de miért kell ilyen Q intoleránsnak lenni, ha egyszer szépen kéri az ember, hogy éjéfl után ugyan legyen már csend.
Ja és nagydarab, rossz kiállású ismerőseim sajnos nincsenek, hogy ők beszélgessenek vele a csend fogalmáról... Költözni nem fogok/tudok.
AKÁRMILYEN ötletre vevő vagyok.
legálisan tartózkodik itt?
hívd ki rá a bevándorlási hivatalt, vagy a rendőröket azzal hogy füvet termesztenek, vagy árulnak.
20-asnak kössz a marha nagy kedvességet, nem tudom mit nem lehet felfogni azon, hogy mire kiérnének a hatóságok, lehet lelépne az egész bagázs, úgyis tudná, hogy én voltam, ez meg nem hiányzik....
És igen, legálisan van itt.
Szóval se említettem, hogy sz.rszagot csinálok a lakásában vagy annak környékén, a vegyész válaszolónak a véleményét kérdeztem csak. Plusz a felsoroltak közül szerintem józan paraszti ésszel is kitalálható, hogy nem tudom és nem is akarom beszerezni őket sehonnan.
De igazad van teljesen, én egyszerűen este 11 után csendet akarok, de a balhéra meg nincs szükségem. Észben fogom tartani amit mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!