Időnként a gyerekek is tudnak kínos helyzetbe hozni:
Kislányom 3,5 éves, abban a korban van, amikor mindent, amit gondol, azonnal kimondja, teljesen őszintén.
Boltban álltunk sorban a pénztárnál, előttünk egy hosszú copfos, pocakos, középkorú férfi. Lányom jó hangosan: Miért van a bácsinak copfja? Az csak az ovis kislányoknak van! Az ürge megpróbált úgy tenni, mintha nem hallotta volna.
Tegnap meg az utcán bicikliztünk, szembejött egy idős néni. Biztosan fázott, mert magára szedett mindent, amit lehetett: ciklámenszínű kendő a fején, lila pufi télikabát, alul meg valami mackónadrág.
Már láttam, hogy baj lesz, mert a kiscsaj nagyon megnézte. Ahogy mellé értünk, felkiáltott: Anya, ez a néni miért így van beöltözve? Gyorsan beletapostam a pedálba...
Hát ez épp most történt és azt hittem hogy elásom magam abban a pillanatban amikor megtudtam.
Úgy volt hogy mi minden évben tartunk osztálykarácsonyt és a legjobb barátnőm megkérdezte hogy milyen könyvet akarok karácsonyra én meg poénból rávágtam hogy a szürke ötven árnyalatát (azt hittem ő akarja megvenni és röhögni akartam amikor ég a kasszánál) de aztán kiderült hogy az osztályfőnökünk húzott a hülye pedig elmondta neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!