Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lettünk olyanok mint...

Miért lettünk olyanok mint két idegen?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm akivel 3 éven keresztül nagyon nagyon jóba voltunk , Legjobb barátnők voltunk mindent elmondtunk egymásnak. Csináltam egy hülyeséget mert aki nekem tetszet ő arra mindig ráírt ( mondván majd összehozlak vele ... ) , de helyette az a srác inkább vele lett jóba és én már le voltam szarva ... Aztán őt összehoztam az egyik ismerősömmel már 10 hónapja együtt is vannak de az az ismerősöm akivel jóba voltam nagyon még az ismerősei közül is letörölt o.O. Aztán hát amióta összejöttek mi a "barátnőmmel" már szinte alig vagyunk együtt minden idejét leköti a fiú velem már nem is foglalkozik még suliba se . Aztán most 2 hete sőt lassan már 3 hete egy szót se szólunk egymáshoz a bnőmel csak köszönünk egymásnak .. de még azt is olyan mintha nehezére esne ... Nem tudom hogy mi lett vele , ha meg oda megyek hogy beszéljünk akkor meg még a fejét is elfordítja ?? Akkor én ezt hogy beszéljem meg vele, mert megszeretném csak hát ő ugy áll hozzá hogy inkább leszarja ...

Lécci segítsetek ..

17,5/L

2012. nov. 10. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a lány már nem akar veled barátkozni,és ahogy írod korábban sem érdemelte meg a bizalmadat.Próbálj új barátokat találni!
2012. nov. 10. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, csak azt nem értem hogy akkor miért nem a szemebe mondja ...
2012. nov. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!