Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők nagy része miért veszi...

A nők nagy része miért veszi egy kalap alá azokat, akik kocsmába járnak?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy mindenki aki kocsmába jár, egy büdös alkoholista. Én hétvégente elmegyek 1-2 sörre a barátaimmal és jókat beszélgetünk, mert hétköznap nincs időnk találkozni. De vannak olyanok is, akik az egész napot ott töltik, az 50 forintos kannástól ájulnak el minden estére. Most akkor szerintük ez a kettő ugyan az?
2012. nov. 9. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. A szövegkörnyezetet érdemes figyelni, abból kiderül, melyik kategóriára gondolnak.
2012. nov. 9. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert állítólag a rendszeresség jelenti az alkoholizmust. Mindegy mit iszol és mennyit, de ha naponta megiszol egy pohárbort egy üveg sört akkor már alkesz vagy. Falra mászok tőle. Az én párom is eljár. Képzeld kólázik. A társaság kedvéért megy, nem azért, hogy igyon. Akkor se zavarna, ha menne minden nap. Nekem is van szabadságom, neki is. Amíg megfelelően kikapcsolódunk, leeresszük a napi fáradt gőzt, addig tuti nem veszekszünk hülyeségeken.
2012. nov. 9. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A heti egy, haveros-sörözős beszélgetés nem kocsmázás, akkor sem, ha történetesen épp egy kocsmában zajlik. A kocsmázás az, amikor a kocsma, a pia és a haverok (szinte) naponta befigyelnek.
2012. nov. 9. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Sokszor én is inkább csak üdítőzök. Mondjuk attól én is a falra mászok akik szerint heti 1 sör = minden napos talajrészegséggel.
2012. nov. 9. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Ha azt válaszolom, nem tartom bűnnek, ha egy férfi ott időzik egy darabig, (nem rendszeresen,nem mocsárrészegen)

akkor 0 %-ra értékelnek..Szerintem a nők..:(

A kettő nem ugyanaz..

De kocsma szóra rögtön megy: válj el tőle duma.

Mintha a nők nem vágynának kikapcsolódásra..nem kell itt a Terézanya szöveg, meg a mártírság.

Egy nő.

2012. nov. 9. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
A kocsma fontos, a barátság pedig szent és sérthetetlen kötelék. Az ide írogató, feminizmussal elbutított fészekrakó fekete özvegyek meg csak magukkal foglalkoznak. Nyilván rossz nekik, hogy jön a klimax, hogy csúnyulnak, hogy a gyerek visít, hogy az értelmesebb lányok fiú társaságokhoz is csatlakoznak, mivel azok nem fúrják egymást állandóan és nem egy csapat csimpánzra emlékeztetnek. ez van.
2012. nov. 9. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert egy tető alá járnak.
2012. nov. 9. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért azt se felejtsük el, hogy kik lehetnek veszélyben, ha a férj neadjisten mégis eljut az alkoholizmusig. Senkinek sem vágyálma, hogy attól kelljen félni nap mint nap, hogy a kedves férj mikor támolyog haza talajrészegen, és vajon kedve van e bele állítani a nagykést az asszonyba, vagy csak simán megverni. Ezért inkább így próbálják megakadályozni a dolgot. Ha húzza a száját, akkor talán nem megy a férj, és talán nem lesz később balhé.

Aztán persze vannak szimplán hül.ye emberek, akiknek heti 1 sör vacsi után az alkoholizmussal egyenlő. Velük meg nem kell foglalkozni.

2012. nov. 9. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!