Már nem is a barátnőm?
Figyelt kérdés
Alsóba volt egy nagy jó barátnőm, mindig ott aludt nálam, sokat nevettünk, nagyon jóba voltunk. Eddig semmi baj nem volt, de 7-től kezdve nagyon megváltozott. Most vagyunk 8.osok. Nekem eddig még nem jött meg a mensim, és emiatt úgy érzem lenéz. Mikor neki megjött fél óráig arról beszélt, utána megkérdezi tőlem: "Neked még nem jött meg?" De ilyen lenéző hangnemben. Elkezdett másokkal barátkozni (persze ez nem baj, csak engem annyira elhanyagol). Mikor közösen kell dolgozni rám se figyel. Ezek kis dolgok, de nagyon bántanak. Ha valamiből írunk én mindig segítek neki, ő nekem sose. Már nem is a barátnőm? :(2012. nov. 8. 14:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem, hanyagolnod kellene ezt a kapcsolatot. Ha o nem keresi a társaságodat, akkor te se keresd az ovét. Az emberek változnak és így a barátságok is.
26N
2/3 anonim válasza:
egyetértek az előzővel! kamaszkor... aki eddig a legjobb barátod volt, az lehet, h egy tök idióta lesz.. tapasztaltam, többször is. vagy lehet, hogyha nem foglalkozol vele, akkor ő ezt észreveszi, és hátha odamegy hozzád újra. de, a legjobb, ha odamész hozzá, és beszélsz vele, h figyu már, eltávolodtunk. ja, és azt is mond, h akinek megjött, az még nem lesz ám nagy nő! undorító dolog szerintem ezzel menőzni.
3/3 anonim válasza:
előző: a mensiddel meg nincs semmi baj... úgy is megfogy jöni, az meg tök 8, h mikor. rád tartozik, ezzel nem tudsz mit kezdeni. sok lány mondja, h nem jött még neki, milyen gáz már... dehogy!! inkább örülj, h nem jött meg, addig niincsenek még gondok :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!