Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehet egy átlag ember...

Mit tehet egy átlag ember Magyarországon, hogy az országa ne legyen rasszista, antiszemita?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 07:55
1 2
 11/13 anonim válasza:

talán a kiváltó okokkal kellene kezdeni...

Antiszemitizmus(=zsidógyűlölet)

A honi közélet tele van hogy is mondjam... olyan fura alakokkal akik a média összes csatornáján nap mint nap azt sulykolják hogy mi magyarok minden téren, minden tekintetben rosszabbak mint mások. Történelmünket felejtsük el, kivéve persze a holokausztot és katonáink fronton elkövetett bűntetteit. 1000 éves fennmaradásunkra és történelmünkre ne legyünk büszkék de azt az egy évet szégyellnünk kell. Folyamatosan szembe kell nézünk bűnös múltunkkal, egyébként meg kollektíve bűnös az egész magyarság. Ezzel persze nem érik be, a politikában is mindig megmondják a frankót. Minden téren szeretnék irányítani ezt az országot. És ha éppen nem ők vagy az embereik vannak hatalmon akkor is befolyásolják az itt történteket. Nyugati fajtársaiknak megsúgják mi kerüljön a nagy lapok oldalaira Magyarországról. Jobbos kormány esetén tudatják a világgal hogy itt nagyon rossz irányban mennek a dolgok. Vagy éppen nyomást gyakorolnak usán, izraelen keresztül (minap egy Táncsics-díjat kellett visszaadni) stb stb stb

2013. márc. 24. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Már engem is mondtak rasszistának ami nagyon fájt, mert nem igaz. Csak annyi volt, hogy az utcán elbambultam, elvettek tőlem valamit amit én s.gbe rúgva toroltam meg, és éppen a támadóm láthatóan cigány származású volt, na meg mire körbenéztem egy teljes óvodai csoport 2 óvónővel már csak az én válaszreakciómat látta, és a nem éppen szalonképes megnyilatkozásomat (ez utóbbit utólag szégyellem). Viszont a másik oldal, Debrecenben a vasútállomás felé futottam, mire még utol ért ez a megjegyzés: "Hova sietsz te büdös zs.., elment a vonatod már több mint 60 éve!" Mire megálltam, és visszafordultam, már kezdtek hátrálni, pedig én középmagas vékony nő vagyok, míg 3 duci tinédzser kötött belém. Az egész országért egy ember nem lehet felelős (kivéve ha fontos állami pozícióban van), csak a saját tetteiért.
2013. máj. 9. 07:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Őőőő.. Akkor én most mindenkinek, aki azt mondja, hogy a cigányok lopnak, csalnak, stb.... Van egy oka annak, hogy lopnak, csalnak. Genetikailag nem hülyék, de ha ők lennének többen, és a fehér bőrre azt mondanák, hogy ,,Né'má, itt egy újabb seggarc" (mi is hasonlót mondunk a cigányokra), akkor hogy éreznéd, lenne más választásod, mint lopni, csalni?
2016. okt. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!