Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnék le egy...

Hogyan állíthatnék le egy évfolyamtársat, aki állandóan csak panaszkodik nekem?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig megtalálnak az ilyen emberek, nem tudom, hogy miért...

Szóval van egy évfolyamtársam, akinek a feje felett most összecsaptak a hullámok, sulis gondok, egészségügyi problémák gyötrik, rossz a kapcsolata a szüleivel... Ok, én maximálisan megértem, átérzem a helyzetét, sajnálom nagyon, de SEGÍTENI NEM TUDOK rajta, ez neki nem világos?

Ne értsetek félre, nem arról van szó, hogy párszor öntötte ki nekem a lelkét, szinte minden nap felkeres, s beszámol nekem a gondjairól...

Mit csináljak? Hogyan "szerelhetném" le?

"Kövezzetek meg", de azt tudnotok kell, hogy egy jó adag bűntudat munkálkodik bennem, egy szemét dögnek érzem magam, de nekem is rohadt sok bajom van, s csak mégjobban elrontja a hangulatom a sirámaival...

2012. nov. 8. 04:52
 1/2 A kérdező kommentje:
*kiöntötte
2012. nov. 8. 04:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy egy idő után látszik, hogy szakemberrel kell feldolgoznia. Mert ha meghallgatod és ugyanazokat felhozza akkor azt szakember tudja velük feldolgoztatni, hogy hogyan kezelje a dolgokat.
2012. nov. 8. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!