Illene-e nővel lekezelni? ( LENT BŐVEBBEN! )
Nő vagyok, és sokszor vagyok hasonló szituációban, bár nem ünnepségen, hanem munkaügyben.
Elvileg tudom a szabályt, hogy nekem kell nyújtanom a kezem, de mégis örülök neki, ha a férfiak megteszik ezt velem szemben ugyanúgy, mint másokkal (a többi férfival).
Néha elég kényelmetlen (nekem is és nekik is), hogy sokan nem tudják, mit kezdjenek velem, aki sokszor egyedül vagyok nő egy férfitársaságban. Van, hogy fogunk kezet, van, hogy nem, van, akivel igen, van, akivel nem, igazából jobban örülnék, ha lenne erre valami egységes forma, amit mindig lehet használni, és nem lenne ilyen gondom nekem sem. Mert az is fura, ha mindenki mindenkivel kezet fog, velem meg senki. Szal. mostanában többnyire már nyújtogatom a kezem.
Lehet, hogy off, de lehet, hogy inkább puszit várnának a férfiak a kézfogás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!