Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen kicifrázott köszönéseke...

Milyen kicifrázott köszönéseket ismertek?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok,mint "Madárcsicsergõs jó reggelt!" és hasonlók
2012. nov. 7. 05:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de a kicifrázott köszönésekre, mint például a "Pálinkás jó reggelt!", vagy a nagyon hasonló "poénos", "jó reggelt skacok" köszönés délután 2-kor, a halálom. Egyszerűen a falra mászom. Fölösleges és idegesítőnek tartom, nem csak én, a barátaim közül elég sokan mondták már, mivel volt egy ilyen személy, és egyszerűen idegsítő ha belegondolsz. Ezt jó tanácsként írtam, nehogy az legyen, hogy megutáltatod magad másokkal, mert ez szokott belőle lenni.
2012. nov. 7. 05:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Ne félj,nem akarok non-stop így köszönni mindenkinek ;) Szimplán elgondolkoztam azon,hogy a köszönéseket mennyire lehet kicifrázni,hamár egy-egy káromkodást is jól meg lehet csûrni-csavarni
2012. nov. 13. 21:32
 3/3 anonim válasza:

Tengermély tiszteletem

(Ez az egyetlen amit ismerek xD)

2021. szept. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!