Mit lehet tenni olyan esetben ha a szomszéd hangos szex közbe?
Először is,azért írtam ide,mert remélem itt több normálsi ember jár.
Másodszor,iszonyat hangosak, panelba lakunk,nyögést kevesebbszer lehet hallani,de inkább az ágyat,és már a tv se nyomja el,másik szobában,előtérben is hallani! anyukám már szólt nekik,de csak flegmáskodtak,és egy ideig vettek csak vissza nagy nehezen..
szóval valakinek volt már hasonló ami történt vele?
Alattunk is lakott egy nagytermészetű hölgyemény, minden héten más pasija volt, így az újdonság varázsa (és gyakorisága) sosem múlt el.
Egyik éjjel már nem bírtuk tovább a férjemmel, és amikor artikulátlan hangok kíséretében a csúcsra értek, jó hangosan megtapsoltuk őket és kiabáltuk, hogy "Bravó!".
Többet nem hallottuk őket.
Először is: közben és nem közbe. :)
Másodszor: ha éjjel hangos, és annyira hangos, hogy nem tudsz tőle aludni, akkor szólni kell a rendőrségnek, mert a csendháborításba ez is beletartozik. Teljesen mindegy, hogy valaki ezerrel d.ug és nyög vagy visítozik, és az zavarja a szomszédot, ha hangos, vagy egész éjjel tévézik. A zaj az zaj.
Megteheted, hogy egyszer szólsz nekik nappal, és megkéred őket, hogy moderálják magukat. Ha ez nem használ, akkor ki kell hívni a rendőröket. Ők szépen meghallgatják a zajforrást, és intézkednek. Azért vannak.
Én egy bunkó szomszédra hívtam ki őket, aki egész éjjel úgy TV-zett, hogy füldugóval sem tudtam aludni tőle.
Ha nappal csinálják, akkor tegyél be egy Rachmanyinov-lemezt, vedd fel nagytotálra a hangerőt és menj le 10 percre bevásárolni. A hangszórót állítsd amellé a fal mellé, ahonnan a zaj jön. (Rachmanyinov briliáns zeneszerző volt, én imádom a zongoraversenyeit, de a legtöbb embert a hideg rázza tőle.)
Ezt is alkalmaztam egy másik szomszédnál, ott is csönd lett. Ha pedig valaki ártatlan panaszkodik nálad, a hangerő miatt, attól kérj bocsánatot a zavarásért (ezzel máris el tudod magad választani a bunkó zajongó szomszédtól, és különb leszel nála) és magyarázd meg, hogy miért teszed ("terápiás" céllal).
én hallottam már olyanról, hogy valaki kihangosította a lépcsőházba a szomszédok kefélését, de nem tudom pontosan, hogy csinálta... :D
másik megoldás bejátszani nekik valami gyerekzenét gigahangerőn, ezek baromi illúziórombolók tudnak lenni... javaslom a Schnappi das kleine Krokodilt vagy az Itt van a gumimacit, esetleg a Hupikék törpikéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!