Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jönnek fel ilyen emberek...

Miért jönnek fel ilyen emberek erre az oldalra?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam(gondolom ti is),ha felteszek egy NORMÁLIS kérdést,vagy olvasom egy másik ember NORMÁLIS kérdését,akkor ritka az olyan,hogy ne lenne alatta legalább egy olyan válaszoló,aki nem is a kérdésre válaszol,hanem azt nézi,hogy mibe,melyik szavamba/szavába köthessen bele,ha esetleg bővebben kifejtem/kifejti vki a kérdést,hozzáteszem még egyszer: normálisan).És itt nem az idióta kérdésekre gondolok,mert ott logikus ,hogy olyan válasz jár,mint a kérdés.Az ilyen ember minek jön fel ide,és egyáltalán minek válaszol ha csak ennyi a mondanivalója?Élvezi,hogy megbánthat másokat vagy hogy igazságtalanul "jól beszólhat"?engem hidegen hagynak ezek az id*óták,de úgy éreztem,ennek a kérdésnek "meg kell születnie",mert nemcsak nekem tűnt fel sztem ez a probléma.(hidegen hagy,de lassan mégis ott tartok,hogy már kérdezni sincs kedvem)
2009. aug. 12. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Valóban nem éri meg bosszankodni rajta.A válasz a válaszoló értelmi szintjét, empátiáját, spirituális érettségét minősíti.Ő ott tart.Ennyi.
2009. aug. 12. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan gyáva emberek, akiknek szükségük van arra, hogy másokat leszóljanak ahhoz, hogy ők magukat értékesebbnek/többnek lássák. Nyíltan a való világban szemtől szemben, soha nem mernék megtenni. Az anonimitás belőlük ezt hozza ki, most végre kimondják, lealázzák a világot. A kérdéseidet pedig igenis tedd fel, mert azért vagyunk egynéhányan aki kíváncsiak vagyunk, s ha tudunk akkor magunkból adva egy darabot válaszolunk. Tessék kérem inkább erre figyelni!
2009. aug. 12. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan:)
2009. aug. 12. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszolóknak :))
2009. aug. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!