Szted miért járnak erre az oldalra az emberek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 17:48
1/20 anonim válasza:
kiváncsiak valamire, unatkoznak.. ilyesmi
2/20 anonim válasza:
90% unatkozik, 10% tényleg segítségre van szüksége
3/20 anonim válasza:
A szexuális kategóriába csak ökörködni, ahogy elnézem.
A szépség kategóriába önbizalmat növelni.
A többibe meg talán tényleg informálódni.
4/20 anonim válasza:
Olyanokat tudhatsz meg, amit eddig nem. Plusz segíthetsz másoknak. Én főként ezért.
5/20 anonim válasza:
Tanácsot adni,kérdezni,röhögni a sok hülyén,feszűltséget levezetni a trollkodásal....
6/20 anonim válasza:
Én akkor jövök fel, ha unatkozok és kíváncsi vagyok h az embereket mi foglalkoztatja, ha tudok akkor válaszolok 1-2 kérdésre. Ha van olyan kérdés, ami engem is érint vagy hasonló a problémám, akkor elolvasom a válaszokat.
8/20 Beliel válasza:
Trollkodni, ez egyértelmű.
Conan voltam: [link]
9/20 anonim válasza:
Szeretek segíteni, és iszonyatosan jól meg lehet ismerni az embereket.Itt névtelenül nem akarnak szebbek, jobbak lenni, mint amik valójában. És siralmas a kép...
10/20 anonim válasza:
Én pszichológus vagyok, figyelek tanulok:) néha írok egy-egy bejegyzést annak, akit érdemesnek tartok rá. Ökörködésbe, veszekedésbe nem szállok be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!