Miért járnak szinte csak ilyen emberek erre az oldalra?
Az efféle "okos" embereknek szerkeszteni kellene egy oldalt,ahova csak őket engedné a program,hogy belépjenek.:)
Sajnálom,hogy ezt az amúgy nagyon jó kis oldalt, ilyen bunkó,gyökér,se..fej állatok is megtalálták,akik nem férnek a bőrükbe,és ugatnak itt minden félét. Fel is háborít.
Ok,tényleg vannak bizonyos kérdések,amik engem is felzaklatnak,de vagy egyszerűen csak tovább megyek,vagy leírom,hogy azért nem kellene sajnálnia magát,mert vannak roszabb helyzetben levő emberek...
HOVA LETT A KULTÚRA??!! MIÉRT KELL BUNKÓNAK LENNI?
Én sem értem.
Viszont,én itt olyan kérdést még nem láttam,ahol megdolgoztak volna a megszerzett vagyonért! Ha tudsz,linkelhetnél nekem ilyet!
"...spórolunk rá,olyan nincs hogy nem lehet valamit megoldani." Na,itt most a saját példánkkal had ne rukkoljak elő! Tehát ebben nem értek egyet 100%-ban Veled, de minden más jogos!!
az a poén, hogy álszentek vagytok, leszámítva az utolsót
Rögtön egymással vitatkoztok ti is, szóval ne prédikáljatok itt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!