Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért járnak szinte csak...

Miért járnak szinte csak ilyen emberek erre az oldalra?

Figyelt kérdés
Azért ide írom a kérdést, mert itt van a legtöbb ilyen jellegű válasz. Ide szinte mindenki csak bunkóskodni és sírni jár. Egy hülye leszólja a kérdezőt, jön a többi is károgni, ha egy valaki védelmébe veszi, akkor megjelenik az a tábor. Senki nem meri a véleményét őszintén megmondani? Itt vezetik le a mindennapi stresszt troll beszólásokkal? Ha valaki anyagi problémák miatt jön ide panaszkodni, megjelennek a jómódúak, ugyanez fordítva is. (ez most csak egy példa volt, sok ilyen kérdést olvastam már, megvan a véleményem azokról, akik köpködnek azokra, akik MEGDOLGOZTAK a vagyonért. Nyilván nem a sikkasztó nagyfőnökökre gondolok, hanem akik például kiépítettek egy vállalkozást.) Mi sem vagyunk anyagilag eleresztve, de ha akarunk valamit, spórolunk rá, olyan nincs, hogy nem lehet valamit megoldani. De nem is ez a lényeg... Nekem is vannak lelki gondjaim, mégsem azokat bántom érte, akik segítségre vágynak. Mit gondoltok erről?
2010. dec. 29. 13:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Én inkább azon vagyok kiakadva, hogy vki tanácsot kér, erre a válaszoknak a fele arról szól, hogy milyen segghülye a kérdező, és miért nem gondolkozott előtte, nem pedig a problémáján próbál segíteni (pl. válás kicsi gyerekkel... erre nem a kérdésre válaszolnak az emberek, hanem "milyen hülye liba vagy, hogy ilyen pasinak szültél gyereket")... sajnos mki azt próbálja bizonygatni, hogy mennyire okos és tökéletes (pedig, gondolom, ők sem szentek, ők is hibáztak, és ők is örültek a tanácsoknak, hogy hogy másszanak ki egyes slamasztikákból).
2010. dec. 29. 13:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, nagyjából ez megy. Meg ha nekem rossz, dögöljön meg a szomszéd tehene is... Persze azért vannak itt aranyat érő válaszadók is, de egyre kevesebben.
2010. dec. 29. 14:01
 3/19 anonim ***** válasza:

Az efféle "okos" embereknek szerkeszteni kellene egy oldalt,ahova csak őket engedné a program,hogy belépjenek.:)

Sajnálom,hogy ezt az amúgy nagyon jó kis oldalt, ilyen bunkó,gyökér,se..fej állatok is megtalálták,akik nem férnek a bőrükbe,és ugatnak itt minden félét. Fel is háborít.

Ok,tényleg vannak bizonyos kérdések,amik engem is felzaklatnak,de vagy egyszerűen csak tovább megyek,vagy leírom,hogy azért nem kellene sajnálnia magát,mert vannak roszabb helyzetben levő emberek...

HOVA LETT A KULTÚRA??!! MIÉRT KELL BUNKÓNAK LENNI?

Én sem értem.

Viszont,én itt olyan kérdést még nem láttam,ahol megdolgoztak volna a megszerzett vagyonért! Ha tudsz,linkelhetnél nekem ilyet!

"...spórolunk rá,olyan nincs hogy nem lehet valamit megoldani." Na,itt most a saját példánkkal had ne rukkoljak elő! Tehát ebben nem értek egyet 100%-ban Veled, de minden más jogos!!

2010. dec. 29. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, ez engem is elszokott keseríteni. Szerintem akik ide járnak azok elkeseredett emberek, hisz próbálnak válaszokat keresni. Így nyílván ők se tökéletesek, csak hát nemtudom. Amikor valaki aki jobb pénzüyi helyzetben van mint a válaszolók s így más szinten van a probrémája s nem az életbenmaradásért küzd akkor azt is semmibe veszik. Oké, hogy van aki rosszabúl él de annak is lehet gondjja akinek nem a számlák viszik el az összes pénzét s jobban költhet. Ő akkor nem is ember? Biztos fáj annak aki nemteheti meg mint sok kérdező ír de az nem azt várja, hogy "irigylem a gondod", "nálunk fűtés sincs" stb hanem egy kis beleélésre, hogy az Ő helyzetében mit lehetne tenni.
2010. dec. 29. 14:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha már kifejezetten az anyagit hoztad fel,kedves 3. válaszadó,akkor had kérjelek meg,hogy mutass nekem pár olyan kérdést,amiben az egyébként jobb módú panaszkodik! Én mostanában csak egy kérdéssel találkoztam,ami így hangzott,hogy "Szerintetek milyen az anyagi helyzetünk?" A kiscsaj szépen leírta,hogy anyuka összeszedte a vagyont, bérelt neki lakást,kb 50-et költ az anyja kajára havonta,+ 50 ad a lánynak,150-et költöttek ruhára hármójuknak...és ha az anyja nem 19 évesen szülte volna,akkor sokkal több lenne a pénzük. És nem tudja,hogy csak bemagyarázza e magának,hogy szegények? Erre 55 válasz érkezett,közte az enyém is. Nos? Sikerült belegondolnod magad,ennek a szerencsétlennek a szörnyű helyzetébe?
2010. dec. 29. 14:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Ja mert az tök érdekes, hogy itt sír egy anyuka, hogy a gyereke kristálygyerek, és hogy nem tud 3. osan olvasni, de megváltja a világot, hiába irigykednek rá. Hülye kérdésre hülye válasz, aki meg a normális válaaszokat teszi tönkre, azt be kell jelenteni.
2010. dec. 29. 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:

az a poén, hogy álszentek vagytok, leszámítva az utolsót

Rögtön egymással vitatkoztok ti is, szóval ne prédikáljatok itt! :)

2010. dec. 29. 16:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Már bocs,de én nem vitatkozok senkivel. Elég butus vagy,ha ezt így látod.
2010. dec. 29. 16:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Most hadd ne keressek vissza, de nagyon sok (egyébként undorító) veszekedésbe torkolló kérdésnél volt olyan, hogy a semmiből indult a válaszoló. Nem mindenki lopja össze a vagyonát :) Egyébként meg a megoldhatóságra visszatérve: én sem írtam le, hogy a mi példánk milyen, tudom, miről beszélek.
2010. dec. 29. 19:18
 10/19 anonim ***** válasza:
mert máshol nem tudják kiélni magukaat.. :/
2010. dec. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!