Miért járnak szinte csak ilyen emberek erre az oldalra?
Figyelt kérdés
Azért ide írom a kérdést, mert itt van a legtöbb ilyen jellegű válasz. Ide szinte mindenki csak bunkóskodni és sírni jár. Egy hülye leszólja a kérdezőt, jön a többi is károgni, ha egy valaki védelmébe veszi, akkor megjelenik az a tábor. Senki nem meri a véleményét őszintén megmondani? Itt vezetik le a mindennapi stresszt troll beszólásokkal? Ha valaki anyagi problémák miatt jön ide panaszkodni, megjelennek a jómódúak, ugyanez fordítva is. (ez most csak egy példa volt, sok ilyen kérdést olvastam már, megvan a véleményem azokról, akik köpködnek azokra, akik MEGDOLGOZTAK a vagyonért. Nyilván nem a sikkasztó nagyfőnökökre gondolok, hanem akik például kiépítettek egy vállalkozást.) Mi sem vagyunk anyagilag eleresztve, de ha akarunk valamit, spórolunk rá, olyan nincs, hogy nem lehet valamit megoldani. De nem is ez a lényeg... Nekem is vannak lelki gondjaim, mégsem azokat bántom érte, akik segítségre vágynak. Mit gondoltok erről?
Szerintem azért mert ez talán az egyetlen olyan oldal ahol bárki regelhet akár 15névvel is és nyilvánosan eltud beszélgetni önmagával egy kérdezz felelek jellegű játékban.Annyira senki nem ostoba hogy saját kérdését ne tudja megválaszolni.
Sajnos olyan érzelmileg és értelmileg retardált egyének is ideszoktak az utóbbi néhány hónapban akiknek az IQ-juk kevesebb mint a fülük!Itt azonban föltehetnek kérdést naponta akárhányat és alig érkezett válasz már nyomják a piros kezet meg a hülye-bunkó-paraszt stb.megjegyzést a válaszolóra.
Kár hogy ennyire lezüllött ez a kezdetben nagyon hasznos és értelmes oldal.Pedig hasznosnak indult!
2010. dec. 30. 20:05
12/19 anonim válasza:
Egyetértek de csak a jó válaszokkal ami oda illik,a viccet és a humort azt máshol kell keresni.
2011. jan. 2. 17:39
13/19 anonim válasza:
Ez engem is nagyon bosszant! Szerintem a kommentelők többsége fiatal, sőt gyerek is van köztük, de elszomorító, hogy mennyi okoskodó, spanyolviaszt sza.o, bunkó beszolás van! Én ha nem tudok segíteni valakinek továbbállok, de eszembe sem jut leordítani és akasztófára küldeni. Szomorú!
2011. jan. 16. 13:18
14/19 anonim válasza:
szerintem azok közt a "fiatalok és gyerekek közt" elég sok a felnőtt. Én nem tudom,de az én környezetemben is akad "én okosabb vagyok"-és bunkóbb is ember,aki nem 20 éves,hanem már a 3 x-et is megélte... sőt,találtam olyat is,aki egészség ügyis dolgozó,és még büszke is volt rá,amikor bele kötött a másikba. le is IQ harcosozott,mert kiálltam a csajért. Amit írt,abból az sült ki,hogy már több éve van a szakmában. Ennyit a fiatalokról.
Megjegyzem, személyes tapasztalat,hogy az életben az öregebb ugyan olyan tuskó tud lenni,mint egy némelyik fiatal!
Üdv: 24 éves 2 gyerekes anyuka
2011. jan. 16. 16:32
15/19 anonim válasza:
Ettől féltem! :) Sajnos igazad van!
2011. jan. 16. 17:12
16/19 anonim válasza:
Jé,megint egy "én okos vagyok..." tipus! másik témakörben járkálok, és egy akárki belénk köt,mert gyerekünk van,és nem állunk meg 1-nél! Már másodjára kellett jeleznem a Moderátornak! Ezt nem hiszem el! miért nem lehet ezt az oldalt úgy megszerkeszteni,hogy akit már 2x is jeleztek hogy nem úgy használta az oldalt,ahogy azt kell, annak legközelebb a belépést egy pár napig meg kellene tagadni! Aztán ha x idő után megint kötekedni támad kedve,akkor megint megtagadni hogy beléphessen és ezáltal válaszolhasson a kérdésekre!
Hát nem lenne szép?
Üdv: a 2 gyermekes 24 éves!
2011. jan. 18. 11:29
17/19 anonim válasza:
Kedves két gyermekes, 24 éves anyuka, nem tudsz ellenük tenni semmit, sajnos. Kitiltják, netán törlik, de újra regel, mert ő ezt élvezi. Én azt csinálom, hogy olvasgatom és ha igazságtalan, bunkó beszolások vannak, nem hagyom szó nélkül, reménykedve abban, hogy így elveszem a kedvét az újabb troll kommentektől.
2011. jan. 19. 09:33
18/19 anonim válasza:
Ahogy Te is írtad,élvezik,így nem tudod elvenni a kedvüket. :( szomorú,hogy egyesek milyenek...
Üdv: a 2 gyerekes :D
2011. jan. 19. 09:50
19/19 anonim válasza:
Tapasztalat azt mutatja, hogy ahányszor beírtam, utána megjelentek a hozzám hasonló emberek és ők is követték a "példámat" és a bunkó meg eltűnt. Legalább ennyit elérünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!