Szted miért járnak erre az oldalra az emberek?
felnézek azokra, akik tényleg szívesen segítenek! nagyon sok embernek szüksége van rá, rossz helyzetben van..
tudjátok mi bánt engem? hogy bizonyos emberek azért járnak ide, hogy jól belerúgjanak a másik emberbe, beszóljanak neki. úgy, hogy értelmes választ nem tudnak adni. a való életben gondolom nem ilyenek..
azt gondolom, hogy őket a stressz/ irigység rossz indulatúság hajtja ebben. ha fáj vmi miért nem sírnak egy jót, vagy mennek el sportolni? miért kell most már ilyen nagy mértékben negatívkodni? egyre több embert látok..
tisztelet a kivételnek!
amit magamnak nem kívánok, miért teszem meg mással?
ha egy kicsi szeretettel fordulnák egymás felé higgyétek el jobb lenne a világ!
ha idegesít, hogy más szted "hülye" kérdést tett fel, nem kell leugatni, inkább maradjon csendbe az illető, ha nem tud építő hozzászólást!
ez egy dominó folyamat, ha te megbántasz vkit, és "tüskét" adsz neki, lehet, hogy következő tüskét ő adja neked!
7 hónapos babával vagyok itthon.Sok dologban tudnak nekem itt segíteni.Én nem olvasok gyereknevelési könyveket..inkább feljövök ide! :)
Ha unatkozok is itt vagyok.Vannak elég durva, vagy meghökkentő kérdések, de vannak hasznos, vagy viccesek is.
Én veszekedni is szoktam, mert vannak akik név nélkül képesek olyan undorító, és felháborító dolgokat mondani, hogy nem bírom ki.
De tulajdonképpen nekem ez az oldal hasznos, és szórakoztató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!