Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szted miért járnak erre az...

Szted miért járnak erre az oldalra az emberek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én szórakozni. Sokat vagyok itthon, a férjem sokat dolgozik, a barátaim messze laknak, úgyhogy néha unatkozok kicsit.
2011. aug. 24. 17:58
 12/20 A kérdező kommentje:

felnézek azokra, akik tényleg szívesen segítenek! nagyon sok embernek szüksége van rá, rossz helyzetben van..

tudjátok mi bánt engem? hogy bizonyos emberek azért járnak ide, hogy jól belerúgjanak a másik emberbe, beszóljanak neki. úgy, hogy értelmes választ nem tudnak adni. a való életben gondolom nem ilyenek..

azt gondolom, hogy őket a stressz/ irigység rossz indulatúság hajtja ebben. ha fáj vmi miért nem sírnak egy jót, vagy mennek el sportolni? miért kell most már ilyen nagy mértékben negatívkodni? egyre több embert látok..

tisztelet a kivételnek!

amit magamnak nem kívánok, miért teszem meg mással?

2011. aug. 24. 18:02
 13/20 Beliel ***** válasza:
Ne búsulj van norrisos is: [link]
2011. aug. 24. 18:03
 14/20 A kérdező kommentje:

ha egy kicsi szeretettel fordulnák egymás felé higgyétek el jobb lenne a világ!

ha idegesít, hogy más szted "hülye" kérdést tett fel, nem kell leugatni, inkább maradjon csendbe az illető, ha nem tud építő hozzászólást!

ez egy dominó folyamat, ha te megbántasz vkit, és "tüskét" adsz neki, lehet, hogy következő tüskét ő adja neked!

2011. aug. 24. 18:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Beliel köszi!! :))
2011. aug. 24. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapos babával vagyok itthon.Sok dologban tudnak nekem itt segíteni.Én nem olvasok gyereknevelési könyveket..inkább feljövök ide! :)

Ha unatkozok is itt vagyok.Vannak elég durva, vagy meghökkentő kérdések, de vannak hasznos, vagy viccesek is.

Én veszekedni is szoktam, mert vannak akik név nélkül képesek olyan undorító, és felháborító dolgokat mondani, hogy nem bírom ki.

De tulajdonképpen nekem ez az oldal hasznos, és szórakoztató!

2011. aug. 24. 18:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Sokan járnak trollkodni, de nagyon nem megy nekik. Egy igazi trollt nem láttam még errefelé.
2011. aug. 24. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért járnak ide,hogy nevessenek egy jót ;)
2011. aug. 28. 12:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért járok ide, hogy segítsek másoknak. Többnyire csak zenei kérdésekhez írok, és segít abban, hogy "formában tartsam magam" (ha pld. egy számomra ismeretlen dal akkordjait kell leírni)
2011. aug. 30. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Én azért, mert vannak kérdéseim, és azért, mert jó érzés segíteni. Tényleg az, nem csak közhely. Főleg a könyves és művészetes kategóriában tudok segíteni, de előfordulnak a válaszaim az állatok és az ételek kategóriában.
2011. szept. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!