Miért nem értékelnek?
Egyszerűen nem értem.
Tehetséges rajzos vagyok.Festek,portrékat rajzolok...
Még 8.-ban (most ballagtam) jelentkeztem egy komoly művészeti iskolába.Minden tanár azt fújta semmi esélyem,és nem fognak felvenni.Úgysem síkerül.Minden pocsmondiázó szót elkellett viselnem.
Elmentem felvételizni(már a felvételire ezerrel készültem,gyakoroltam,volt mikor nem is ettem,és csak 5 órákat aludtam.és a művészti gyakorlásokon kívűl még a suliba is teljesítenem kellett)
Megvolt a felvételi,írtó nehéz volt.
És 2. lettem a felvételin,olyan jól teljesítettem!
Akkor buktak a tanárok nagyot.Utána még jobban piszkáltak.
Senki nem ismeri el a rajzaimat! nem azt mondom hogy dicsérjenek,csak szeretném ha néha pár biztató szót kapnák.Itthon sem törödnek vele.Folyton a pocsmondia.
Ez az egész amit a tanárok mondtak,itt van bennem nem tudom elfelejteni.És folyton negatívan áll hozzám mindenki.Van mikor csak irigységből húzzák le az alkotásaim.
Bírom a kritikát,de nem azt hogy piszkáljanak.
Nem bírják elviselni hogy kicsit furcsább vagyok.Elegem van már.Csak pár biztató szót szeretnék a körülöttem lévőktől....
16/l
Valamelyik előttem válaszoló rátapintott a lényegre! Miért adsz a rajztanárok véleményére? Ismered a mondást: az megy el tankönyvírónak, aki tanárnak sem jó. És tudod ki megy el rajztanárnak? Aki művészként pocsék és tehetségtelen :) Különben valahol festene, vagy művészkedne, nem tizenéveseket tanítani éhbérért!
De amúgymeg ne add fel és haladj tovább az utadon! Azzal meg ne törődj hogy mások leszólnak, lehúznak, meg leértékelnek. Egy kertészpéldával élve: egészen természetes, hogy gazból mindig több van, mint kultúrnövényből, és az is természetes, hogy az utóbbit állandóan le akarja húzni az előbbi.....De ettől még ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!