Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kb. mennyire értékelnék fel...

Kb. mennyire értékelnék fel ezt a házat?

Figyelt kérdés
Heves megye. Falu, 2 város között. Jó buszközlekedés. Óvoda 500m-en belül, iskola 1 km-en belül. Orvosi rendelő, posta buszmegállók 1.5 km-en belül. 100m2. Fele vályog, fele tégla. Teljesen levert vakolat. Víz az udvaron. Új aljzatbeton az egész házban. Új villany vezetékelés. Jó állapotú tetőszerkezet. Nem tudom mi számít még az érékbecslésnél.
2011. jan. 23. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
max 1misi,de lehet sokat irtam. a vályog ugymond nem sokat ér. nem újépítésű a ház, ami sokat dob az árban ez esetben lefele.
2011. jan. 23. 17:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ennél biztosan többet ér, mert már egyszer fel volt értékeltetve és nem 1mft-ra. Azóta viszont már romboltunk is és javítottunk is rajta, meg el is telt pár év. Arra lettem volna kíváncsi, hogy emelkedett-e azóta az ára vagy nem.
2011. jan. 23. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még 1 milliót sem ér.Ott kezdődik, hogy víz az udvaron, gondolom szenes fűtés, vályog-tégla, szóval hiába 100nm-es, de többet tuti, hogy nem ér.
2011. jan. 23. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet azon megérteni, hogy már egyszer fel lett értékelve, és akkor többre értékelték, mint egy millió ?

1 millióért vagy az alatt lehet egyáltalán valahol házat kapni ?

2011. jan. 23. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne háborodj fel, hanem olvass bele egy apróhirdetési újság "eladó házak" rovatába.Rengeteg ház van falun, ami 1 milla alatt van!Az, hogy mikor volt ez többre értékelve, nem tudom, de most még le is estek az ingatlan árak, mindenki menekül faluról, a belvíz miatt a vegyes(vályog -tégla)házak eladhatatlanok még városon is, ott is, ahol nincsen belvíz.Ez van.
2011. jan. 23. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy a munkalehetőségek száma faluban hát erősen konvergál(oda tart, majdnem eléri a nullát, de azért van 1pár) nullához.

szóval ki akarna oda költözni, tehát maradnak a faluba élő emberek akik esetleg lecserélnék a házukat, de ugye nekik se lehet olyan sok pénzük... szóval ha nem sürgős, akkor írd ki 5-10milliora, de ne várd hogy bárki is meg vegye. ez legyen félév. aztán vidd le 1misire, hátha több ember jelentkezik. de tényleg az a baj, hogy már pesten is kapsz ilyet 3misiért, és azért itt van munkahely/lehetőség ami nagyon is sokat számít.

2011. jan. 23. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:

"1 millióért vagy az alatt lehet egyáltalán valahol házat kapni ?"

lehet:

[link]

Az, hogy valamit jópár éve sokat ért, még nem jelenti azt, hogy most is annyit ér.

Az ilyen házak egyre kevesebbet érnek, mert az emberek nem akarnak ilyet venni, és kereslet határozza meg az árat.

2011. jan. 23. 23:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát szétnéztem azon az ingatlanos oldalon . Nem gondoltam volna, hogy ilyen árban árunak akárhol akármilyen házat. Ahol én lakok ott ennyiért üres telket sem lehet kapni. marad a remény, hogy a miénket ennél jóval többre fogják értékelni. Ezen az oldalon kitöltve a kalkulátort megközelítőleg valós számokat lehet kapni ? Másik hasonló kalkulátort nem találtam sajnos. [link]
2011. jan. 29. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem ez a kalkulátor 29%-al többre értékelte a lakásomat, mint amennyiért múlt tavasszal vettem.
2011. jan. 29. 23:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ebből is tudok viszonyítani !
2011. jan. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!