Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha megsértettem...

Mit csináljak, ha megsértettem valakit? (Sztori lent. )

Figyelt kérdés

Egy kiállítást fogunk rendezni egy klubbal. Én vagyok az egyedüli nő, és messzebb is lakok, ezért a klubvezető azt írta, hogy én előtte nap ne menjek kipakolni. Én írtam neki vissza, hogy de én szeretnék pakolni, mert megígértem; meg nőből vagyok nem porcelánból, éljen az emancipáció; meg amúgy is szívesen segítek. Meg én vagyok a legújabb tag, és hülyén jön ki, ha nem segítek. Meg én vagyok az egyedüli, aki nem dolgozik, így én érek rá legjobban. De most lehet, hogy megsértődött, mert ő kedvességből írta, hogy ne menjek, mert ugye én nő vagyok, meg ne utazzak feleslegesen.

Csak engem bánt, hogy mindig ki akarnak hagyni a dolgokból, ezért most talán erőszakosabb voltam, hogy megint ne hagyjanak ki belőle. Nem érzem azt, hogy igazán befogadtak volna. Írjak neki újra, hogy ne vegye sértésnek az e-mailemet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 11. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Elég butaság lenne részéről ezen megsértődni...bár a férfiak,hümmm...:Dki tudja...írd meg neki e-mailben amit itt is:hogy tudod,hogy csak téged akart kímélni,és hogy ne vegye sértésnek,de te csak részt akartál venni a dolgokban...
2009. aug. 11. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, lehet, hogy kicsit erősebb hangvételűnek jött le neki a leveled, mint szeretted volna. Írj neki, az biztos nem árthat, hogy te szívesen lemész, ez neked nem fáradtság :)
2009. aug. 11. 23:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen írtam, hogy én szívesen lemegyek, nem fáradtság ez nekem. Korábban is mindig megírtam, hogy bármi kell, szívesen segítek, de eddig soha nem kellett a segítségem, ezért lettem most talán egy kicsit agresszívebb, hogy itt van a lehetőség, és megint én maradnék ki.

2009. aug. 11. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:

ajjajjj.... a bonyodalmak abból lesznek, hogy TE úgy gondolod, hogy a másik azt gondolja hogy...

én ilyen szituban nem írogatnék, hanem felvenném a telefont. mond meg, hogy TE, mivel új vagy egyrészt szívesen tanulnál, hogy miképp mennek itt a dolgok és másrészt természetesen szeretnél megfelelő képen hozzájárulni a kiállításhoz.

szerintem az ilyet sokkal jobban lehet szóban, mint írásban megbeszélni.

különben milyen kiállítás? fotó? festmény? :)

2009. aug. 12. 02:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ neked is!

Hála az égnek megoldódott a probléma. Jót nevetett az e-mailemen, még tetszett is neki, hogy ilyen kis tűzről pattant vagyok, mondta, hogy jól fog ez jönni a rendezvény alatt is.

2009. aug. 12. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!