Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok, ti maradtok vagy...

Fiatalok, ti maradtok vagy mentek?

Figyelt kérdés
Hogy tervezitek? Ha lesz lehetőségetek külföldön dolgozni, kiköltöztök? Vagy maradtok itthon?

2012. nov. 3. 20:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha addig nem jön közbe semmi, ami végül ide kötne, az első adandó alkalommal húzok külföldre (amint összekaparok egy kezdődőkét, amivel elindulhatok).
2012. nov. 3. 20:04
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon nehéz kérdés, a józan ész azt diktálja hogy sokkal jobb körülmények közt lehet élni, ami sajnos igaz is...

Magyarországnak nincs jövője ha minden így folytatódik, gazdasági csőd, demográfiai csőd... amikor kimegyek az utcára akkor is sok emberre egyszerűen rossz ránézni hogy milyen lepukkantak, kilátástalan helyzetűek...

De itthagyni az összes szerettemet, a szülőföldemet? Nem tudom megmondani hogy elmennék-e de ha el is mennék biztos nem bírnám ki hosszútávon honvágy nélkül. És minden külföldre költözött ismerősömnél ezt tapasztalom :)

2012. nov. 3. 20:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Már elköltöztem az első adandó alkalommal.Nem bántam meg.

A "haldokló" nyugaton boldog ember vagyok ,jól érzem magam , van életem , pénzem.

Soha nem költözök vissza Magyarországra.Látogatni megyek rokonokat , szülőket de újra a nyomorba azt nem.Örülök hogy megszabadultam.

A szüleimet támogatom pénzzel a testvéreimet meg ösztönzöm hogy ők is kiköltözzenek.

2012. nov. 3. 20:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kort is írjatok, legyetek szívesek!
2012. nov. 3. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Második vagyok 17 leszekholnap :) f
2012. nov. 3. 20:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Öcsémnek jövő tavasszal lesz a szakmai vizsgája(burkolónak tanul és jó benne)utána megyünk vagy Ausztriába vagy Angliába.Ha odakint jól meglennénk a fizetésünkből,akkor ide már csak látogatóba jönnék vissza a családhoz.Egyikőnknek sincs párja,tehát ez nem lenne zavaró tényező.
2012. nov. 3. 20:13
 7/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok,a korom 26/N
2012. nov. 3. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

Maradok. Egy az, hogy párom sikeresen talált munkát, én ugyan még nem, de így is megélünk. Nem mellesleg 2-3 év múlva babát szeretnénk ás egyikőnk sem szeretné, ha a gyerekünknek az első szava nem anya, vagy akármi lenne, hanem mommy.

Ha egyedülálló lennék, könnyen lehet, hogy már kimentem volna, de így biztosan nem. Nem mellesleg sehol sincs kolbászból a kerítés...

2012. nov. 3. 20:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Úgy tervezem, hogy maradok. 23/f
2012. nov. 3. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, 22 vagyok, párom 25.
2012. nov. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!