Szerintetek én változtam vagy a többiek? Mit lehetne tenni? (lent)
Tudom, hosszú lesz kicsit, de próbálom rövidre fogni.
Van pár barátom akikkel régen nagyon jóba voltam, de most az egyiket elkezdtem utálni, a másikat nem utálom, csak nem szeretnék vele sokat találkozni.
Az első az amikor utálom a lányt. Mostanában eléggé rossz lett köztünk a kapcsolat, pedig régen jóba voltunk. Ha ő mond valamit ami nekem nem tetszik, attól még végighallgatom meg nem vágok képeket. Nem is hülyézem le semmilyen formában (pl úgy nézek rá mint egy hülyére). Ha én mondok olyat ami nem tetszik neki vagy otthagy, vagy úgy néz rám mint egy hülyére vagy lehülyéz (vagy forgatja a szemét meg ilyesmik). Régen szünetekben beszélgettünk, most kerüljük egymást, inkább zenét hallgatunk vagy másokkal beszélgetünk. Az a gyanúm hogy féltékenységből teszi mert ő nem tanul (lustaságból) és folyamatosan rossz jegyeket kap. Én tanulok, folyamatosan 5-ösöket kapok. Ha kiosztanak egy dogát szinte biztos lehetek benne hogy egész nap be fog nekem szólogatni amikor próbálok hozzászólni meg ilyesmik. Ilyenkor mit lehetne tenni? (Nem vagyok az a típus aki leül valakivel és megbeszéli a kapcsolatukat.)
A másik lánnyal 8 évig voltunk legjobb barátnők, de egyre jobban távolodunk. Ennek szerintem egyik fő oka hogy nagyon más társadalmi rétegben vagyunk. Ő szakiskolába jár, rocker, emo meg ilyesmik keveréke, kiverte több gyerek fogát csak mert belekötöttek, egyszer megvágott egy másik gyereket a nyakán és pont hogy nem vágta el a másik nyaki ütőerét). Én az ország egyik legjobb gimnáziumába járok, még nem ütöttem meg senkit sem (még egy pofon sem) (kivéve a tesómat, akit szoktam "rugdosni", de az sem oylan hogy fájna neki), több tanulmányi versenyt nyertem, egyetemre is fogok menni, stb. Most jött be hozzánk az iskolába mert behívtam délután és (sosem gondoltam hogy megtörténik) szégyenkeztem miatta a többi barátaim előtt. Régen nem szégyenkeztem miatta mások előtt, mert régen normális lány volt (akkor is ütötte az embereket, de nem így...). Főleg akkor lepődtem meg amikor az egyik barátomat éppen készülte megfojtani a lánccal ami éppen nála volt. Nem tudtam konkrétan megmozdulni úgy meglepődtem...
Szerintem én nem változtam tulajdonságaimban, mert vannak olyan barátaim akik szintén nem változtak és amikor 3 év tán újra találkoztam velük azt mondták hogy én sem változtam. Meg nem is érzem hogy változtam volna sokat...
Előre is köszönöm a váalszokat!
15/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!