Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért sértődnek halálra a...

Miért sértődnek halálra a 14-15 évesek, ha valaki nem azt írja a képük alá, hogy cukik?

Figyelt kérdés

Facebookon van egy csomó csoport és klub, és gyakran osztanak meg saját képet is klubok gazdái. És ha valaki nem azt írja, hogy jaj, de helyesek vagy, jaj, de cukik, akkor föl vannak háborodva, és trágár szavakkal illetik azt, aki szólni mert. Vagy azt írják, hogy az illető biztos féltékeny rájuk.

Az egyik ilyen tizenhárom és fél éves fiú feltett magáról egy mobillal, tükörből fotózott képet, és egy harmincéves srác odaírta, hogy nem érti, hogy egy a klub témájához mi köze van egy kisgyerek kifejtett szemű, bevasalt hajú képének, amin persze a feltöltő megsértődött, és irigynek titulálta a harmincéves férfit. Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy poros a tükör, és önmaga fényképezése helyett inkább takarítani kéne. Szép és illedelmes szavakkal, amire szintén nagyon trágár választ kapott. És egyáltalán, miért tesznek fel olyan szöveggel képet, hogy

"komikat kérek, de ne szójj be!".

Miért nem tudják elfogadni a negatív kritikát. Kamaszok válaszát várom.

2012. okt. 31. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert bizonytalanok, és azt hiszik, hogy ez a facebook-os baromság ér valamit.
2012. okt. 31. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A kamaszkor jellegzetessége a felnőttség megsejtése annak ismertetőjegyei nélkül. Szeretnének többnek látszani, de nem tudják hogyan. Ehhez jön, hogy a facebook közönség szellemi színvonala és igényrendszere - tisztelet a kevés kivételnek - meglehetősen alacsony. Mindezek együtt a kritikától való rettegést eredményezik. És mivel visszavágni nem tudnak, trágár támadással reagálnak. 20 éves koruk felé sokan kinövik ezt, de sajnos sokan maradnak azon a szinten.
2012. okt. 31. 15:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Én még azt nem értem, miért fotózzák magukat tükörből. És akkor látszik a fürdőszoba teljes berendezése. Ez igénytelenség?
2012. okt. 31. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudják megfordítani a telefont xd-tükörtrollok- az idézetes hülyeségekkel nekem is teli van a hócipőm.....van belőlük vagy 300ezer unom......de sztem csak azt akarják hogy szeressék őket meg ilyesmik nem kell velük foglalkozni :)
2012. nov. 3. 21:08
 5/7 zsofi.lili válasza:
ez baromság már boccs :)
2012. nov. 4. 04:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a 14-15 éveseknél megfigyelhető, hanem az idősebbeknél is. Ne általánosíts...
2012. nov. 5. 09:16
 7/7 anonim válasza:

nem tartom a tükörben pózolást osotbaságnak ha pl egy rendes tükör előtt 10-15 en egy csapat gyerek lefotózza magát, hisz mindenki rajta akar lenni és nincs aki lefotózza őket,

DE könyörgöm az egyedül a fürdőszobában pózolós képek minek kellenek?!?! ott az időzítő Geniusok (bár ez az 1. verzióhoz is igaz)

nekem sose fordult meg még csak a gondolata se a fejemben hogy egy ilyen képet csináljak 14 évesen

2013. jan. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!