Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez miért van így? Miért a...

Ez miért van így? Miért a kisebbséget védik?

Figyelt kérdés
Ha egy roma megver egy Magyart kevés büntetést vagy egyáltalán nem kap érte semmi, ha egy Magyar megver egy romát rasszizmus miatt 2 vagy több év büntetést kap ez a szomorú."Lopnak ,csalnak nem dolgoznak segélyekért sorba állnak ennek.
2009. aug. 11. 02:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Mert a másik kisebbség kezében van az ország... :S
2009. aug. 11. 03:27
 2/12 anonim válasza:
100%
szerintem nem csak az rasszizmus, ha basztatjuk őket, hanem már csak az is, ha különbséget teszünk teszünk roma és magyar között. mondják, hogy ne rasszoljunk. akkor miért rágódnak rajtuk ennyit? amennyire őket védik, nekem az jön le az egészből, hogy nem látnak bennük jövőt. mármint... hogy úgy tekintenek rájuk, hogy egyedül életképtelenek. amúgy azért védik a kisebbséget, mert egyedül akarják megváltani a világot. rasszizmus volt, van és lesz is szerintem..
2009. aug. 11. 04:54
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

talán mert már nem is kisebbségnek kell hívni őket, hiszen népes szavazó tábor gyűlt össze belőle...

a rendőrök is félnek, mert a cigányokról mindenki(legalábbis akinek a környékén élnek ilyenek) tudja, hogy bandában járnak és

ha 1et megversz önvédelemből, akkor másnap 30van ott a házadnál...

2009. aug. 11. 08:28
 4/12 anonim válasza:
100%
Szerintem ma magyarországon lassan mi magyarok vagyunk akit védeni kellene elnyomva. A "kisebbség" bünözése megélhetési de, hogy az én megdolgozott vagyonomat veszi el és igy az én megélhetésemet veszélyezteti az nem számit. Nem hiszem, hogy ez normális. Pont igy szitják a raszizmust. Egy példa a fiam roma osztálytársa elakarta venni a gyerek telefonját, csak játszani. A fiam nem adta ezért megüttötte, a fiam vissza az én fiam kabátja szakadt, a roma táskája lett sáros. /kint történt/ A tanárok tudták, hogy a roma gyerek kezte. Másnak az egész nagy család beállitott, hogy a tanárok nem védik meg a gyereket mert roma és vegyük meg a táskát. A tanárok szoltak és négyszemközt közölték ök félnek a családtól és ebböl kimaradnának. Tudják, hogy a gyerek mindenkit terorba tart, de nem mernek semmit tenni. Ez az eset 4 éve történt és ezek után nehéz volt az ekkor 14 éves fiamnak elmagyarázni ne legyen raszista hisz az igazsághoz az is hozzá tartozik, van rendes dolgos roma is.
2009. aug. 11. 08:30
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
rasszizmus?Nem hiszem,hogy rasszisták lennénk,hiszen nem a bőrszínük miatt utáljuk őket,hanem a viselkedésük miatt!Én inkább általánosításról beszélnék,amiért mindent megtettek,hogy így legyen!Ami diszkrimináció van velük szemben az csak pozitív,pl:olyan rendszeres segélyek ami egy átlag Magyarnak lehetetlen,alacsonyabb ponthatár,ingyen tb,tandíj nincs,már közepes átlagtól komoly ösztöndíj,ingyen étkezés,lakhatási támogatás,emelt családi pótlék,stb.Rossz szó de a kormányunk ezzel a politikájával kitenyésztette ezt a csürhét akik csak bűnőzésből élnek meg,és a politikai elit még mindig védi őket,megélhetési bűnőzésnek hazudva a sima agresszív támadásokat és erőszakot.De ki látott már kisnyugdíjast,vagy minimálbérből élő,és ebből a családját eltartó Magyart,aki aranyláncot,telefont,laptopot,és még ilyen megélhetéshez nélkülözhetetlen dolgokért vernek ,szúrnak.A rendőrség tehetetlen \ismét a politikusok miatt\akit be visznek ki kell engedniük pár óra múlva,függetlenül,hogy éppen a rendőrt támadták meg.Másodrendű állampolgár lett a Magyar kedves köztársasági elnökünknek emiatt kéne sajnálkozni,és becsületbeli\vicces ezeknek nincs becsülete már régen\ügynek tekinteni.Tehát választásokkor tudom kire teszem a voksom,aki legalább ígéri,hogy foglalkozik a problémával és megoldást talál rá!a többi párt még csak el sem ismeri,hogy gond lenne.
2009. aug. 11. 08:39
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Kisebség? Lassan már többség, csak azért kisebbség mert a többség börtönben van.
2009. aug. 11. 09:03
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Valaki mondja el nekem, hogy mikor lesz várhatóan változás??! Rövid történet: Születésem óta vak vagyok az egyik szememre. Valamelyik nyáron egy cigány srác és az anyukája annyira bedurvult (ugyan ez volt a gyerek baja) a szemklinikán, hogy biztonsági őrt kellett hívni az orvosnak, mert az orvos azt mondta, hogy sajnos ezért már nem jár segély. Ekkor azt kérdeztem magamtól: De hát én teljes életet élek, semmi hátrányom nincs ebböl! Akkor meg minek hadakozni 20ezer forintért?? Anyukám is ezen a véleményen volt, mondván mindenem megvan amire szükségem lehetne akkor ne vegyük el mástol a segélyt akinek jobban kellene... Szomorú ami Magyarországon folyik.Talán a politikusok is ugy érzik, hogy ha nem is annyira jo szavazó brigád mint a nyugdíjasok, de a cigányoknak is a kedvébe kell járni...
2009. aug. 11. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A "kisebbségi" törvényhozók törvényei védik őket, mert a cigók a védőbástyáik akiket oda lehet lökni prédának mintegy "áldozatnak". Addig ők tovább erősödnek hogy lám lám rasszizmus van, kell a védelem a pénz mert nagy baj van itt! Gerjesztett okok ezek amik az ő malmaikra hajtják a vizet. "Szerencsétlen" cigók nem látják ezt át, vagy ha mégis, nem tehetnek ellene semmit hiszen ők is tőlük függnek már...
2009. aug. 11. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy a kedves kormány nem veszi észre magát majd csak akkor amikor majd több száz vagy ezren mennek majd be a parlamentbe és kitudja mit csinálnak majd velük.Akkor kíváncsi leszek mit lép majd a kormány amikor már a rendőr is tehetetlenek lesznek ellenük.Magyar embert nem lehet rasszistának nevezni csak azért mert meg akarja védeni az országát és a tulajdonát de legfőképpen a családját.

Kíváncsi leszek azokra a túl toleráns emberekre akik majd akkor fognak rájönni ezekre a dolgokra amikor már túl késő.Mély tiszteletem azoknak a magyar roma és cigány állampolgároknak akik tisztességesen élnek , ez nem róluk szól ha nem teljesen más emberekről.

Én nem tudom mért nem lehet mondjuk megteremteni az egyensúlyt mert az talán békéhez vezetne de legalábbis minimális konfliktushoz az emberek között.

2009. aug. 11. 09:43
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

mert így a zsidók elfoglalhatják magyarországot. könnyű dolguk lesz: egymásra uszították a fehéreket és a szándékosan elszaporított cigókat - és bejön a dolog...

de amit a kérdésben írtál, azzal tisztában vannak a vezetők, direkt csinálják. nekünk meg ,,el lehet innen menni", ha nem tetszik.

magyarország pár év múlva cigányország-zsidóország lesz.

2009. aug. 11. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!