Ez miért van így? Miért a kisebbséget védik?
talán mert már nem is kisebbségnek kell hívni őket, hiszen népes szavazó tábor gyűlt össze belőle...
a rendőrök is félnek, mert a cigányokról mindenki(legalábbis akinek a környékén élnek ilyenek) tudja, hogy bandában járnak és
ha 1et megversz önvédelemből, akkor másnap 30van ott a házadnál...
Az a baj hogy a kedves kormány nem veszi észre magát majd csak akkor amikor majd több száz vagy ezren mennek majd be a parlamentbe és kitudja mit csinálnak majd velük.Akkor kíváncsi leszek mit lép majd a kormány amikor már a rendőr is tehetetlenek lesznek ellenük.Magyar embert nem lehet rasszistának nevezni csak azért mert meg akarja védeni az országát és a tulajdonát de legfőképpen a családját.
Kíváncsi leszek azokra a túl toleráns emberekre akik majd akkor fognak rájönni ezekre a dolgokra amikor már túl késő.Mély tiszteletem azoknak a magyar roma és cigány állampolgároknak akik tisztességesen élnek , ez nem róluk szól ha nem teljesen más emberekről.
Én nem tudom mért nem lehet mondjuk megteremteni az egyensúlyt mert az talán békéhez vezetne de legalábbis minimális konfliktushoz az emberek között.
mert így a zsidók elfoglalhatják magyarországot. könnyű dolguk lesz: egymásra uszították a fehéreket és a szándékosan elszaporított cigókat - és bejön a dolog...
de amit a kérdésben írtál, azzal tisztában vannak a vezetők, direkt csinálják. nekünk meg ,,el lehet innen menni", ha nem tetszik.
magyarország pár év múlva cigányország-zsidóország lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!