Két kérdés! Normális (ak)? Ti tartanátok velük a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A családom apai ágon lévő része remekül ért a hazudozáshoz és az átveréshez, mellesleg a többség vagy egyáltalán nem törődik velem, (az se tűnik fel nekik hogy egyáltalán a világon vagyok), vagy hol törődnek velem, hol nem. Már kiskoromban nekem is sokszor hazudtak, ezért nagyon utálom a hazugságot (ezért az egyért hálás vagyok nekik, mert emiatt nem szoktam hazudni). Kb. 1 hónapja mikor az egyik nénikémmel beszélgettem facebook-on, akkor megkért hogy menjek fel skyp-ra hogy tudjunk webkamerán beszélgetni, mondtam neki hogy az nem fog menni mert nincs kamerám, se skypom mert letöröltem a számítógépemről (folyton lefagyott miatta a számítógépem), erre ő elkezdi, hogy tehát ő látja hogy fent vagyok (a profilomat se töröltem, mert mindig amikor beakartam lépni egyből lefagyott az egész, valószínűleg azóta valaki feltörte, ezt is mondtam neki). Tízszer elmondtam neki mire fölfogta, kb. 5 percig leszállt a témáról, erre 5 perc múlva ilyet szól hogy nem tudom őket átverni tudják hogy én vagyok az, miért nem akarok beszélni velük. Erre végleg begurultam és dióhéjban annyit írtam neki hogy velük ellentétben nem szokásom hazudni (ez igaz is). Azóta már kétszer próbáltam beszélni vele (csak megkérdezni hogy hogy vannak, mi újság arra felé), de egyszer se válaszolt, szerintem besértődött, csak azt nem fogom fel hogy milyen okból?? Nekem kéne most sértődöttnek lennem, amiért hazugnak nevezett, amikor nem is vagyok az, de nem vagyok megsértődve, próbálok valamilyen érdeklődést nyújtani feléjük, ami igen csak nehezemre esik, mert már évekkel ezelőtt megutáltatták magukat velem. Az érdekelne hogy a helyemben, ezek után ti tartanátok-e velük a kapcsolatot. Bocsi ha valami kissé zavaros, de most jobban nem tudtam megfogalmazni, ha valamit nem értetek jelezzétek, megpróbálom világosabban elmondani. A válaszokat pedig előre is köszi! :)2012. okt. 30. 17:29
1/3 anonim 

válasza:

Sok értelmét nem látom ennek a kapcsolatnak, ha ők így állnak hozzád. Én nem erőltetném a dolgot.
2/3 anonim 

válasza:

Én se erőltetném....keress normálisabb embereket.
Az én családom nem ver át és nem hazudozik, de a gondolkodásunk eltérő, ezért kevésbé tudjuk megérteni egymást. Más körökben mozgok inkább.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 31. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!