Tartanátok a kapcsolatot egy olyan baráttal, aki havonta válaszol az üzeneteikre?
Nekem is van ismerősöm, akivel csak Neten tartjuk a kapcsolatot: hónapokon át semmi, aztán mint a székely viccben: "oszt pödri?"
Engem nem zavar a szituáció (valószínűleg őt sem, ennyire érdekeljük egymást, de felvállaljuk), elvagyunk ezzel a tempóval.
Ha téged zavar, akkor hagyd, mérgelődni nem érdemes rajta.
Fhuu, velem pont ugyan ezt csinaljak! -.- Tudom roluk, hogy egesz nap gepeznek, meg ha nem, meg ugy is lenne ra idejuk, mert otthon ulnek, de ok is csak havonta valaszolnak.
Tudjak ok is, hogy nekem rosszul esett amig igy megvarakoztattak egy-ket valasszal, de jott hirtelen a mentegetozes, hogy nem ertek ra, aztan kozben egesz nap online vannak a feszbukon es azon jatszanak.
Probaltam en is, hogy egy ideig nem irtam, de az sem erdekelte oket.
Mostmar ugy vagyok vele, hogy en is csak havonta irok neki.
Szerintem vagy hagyd a fenebe, ha nagyon zavar, vagy nyugodj bele hogy oket ennyire erdekled.
Bocsi, hogy ilyenkor valaszolok, remelem azota megoldodott a problemad, csak szerettem volna ezt kiirni magambol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!