Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok idősödő pasi miért nem...

Sok idősödő pasi miért nem fogja fel, hogy nem lesznek olyan szexik már, mint a fiatalok?

Figyelt kérdés
Engem és az ismerőseimet betalálnak állandóan 40-es pasik, akiknek lehet, hogy pénzük van, de már fel nem vehetnék a versenyt a több tucat huszonéves fiúval. Azzal jönnek, hogy "jobb vagyok, mint a kis zöldfülű suttyók, meg pénzem is van", komolyan ennyire terjed a kapuzárási pánik a 40-esek körében? Vagy hogy mondhat valaki ilyet, hogy azért jobb, mert neki pénze van, vagy mert tapasztalt? Arra nem gondolnak, hogy a huszonéves lányok sem az öregedő pasasokért vannak oda, ahogy ők sem az 50-es nőkért? Nagyon kevés az a csaj, akinek 20-25 évesként a 40-50 évesek jönnének be, vagy tényleg félreteszi a gyomrát és a pasi pénzét tartja szem előtt, vagy apakomplexusa van, vagy TALÁN előfordul, hogy kifog egy idősebbet és szerelmes is lesz, de ez elég ritka eset...
2012. okt. 29. 18:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#19 Nem gondolod, ha ostoba lennék, épp hogy élvezném a többi ostoba társaságát? Mellesleg tudod, akinek nem inge...
2012. okt. 29. 19:23
 22/29 anonim ***** válasza:

Magam is nő vagyok,úgyhogy nekem aztán nem ingem:)

Amúgy a kommentedből szűrtem le az intelligenciádat.

Jó,ha neked a fiatalok ostobák,akkor maradj csak a nagyon okos idősebb fickóknál (meg a pénzüknél).

Legalább több helyes fiatal egyetemista srác marad nekem:)

2012. okt. 29. 19:33
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem írtam egy szóval sem, hogy minden egyes fiatal ostoba, de hagyjuk is, van ennél ezer jobb dolgom.
2012. okt. 29. 19:45
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Az emberek ragaszkodnak a fiatalsághoz.Sok ember azért akar fiatal párt magának mert mellette ő is fiatalabbnak érzi magát.

A férfiaknak a génjeikbe van hogy a termékeny , fiatal nőstényeket vegyék célba.A nőknél is megvan hogy az "ivarérett" hímekre vadásszanak így nem ritka hogy 35-40 éves nőnek 25 éves a pasija.Sokszor egy gazdag pasas potenciális áldozat mivel biztonságot sugároz , jólétet a nőnek és a születendő gyerekeknek.

Ez mindig is így volt.

2012. okt. 29. 19:56
 25/29 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos, sok idősebb pasi nem a korosztályabeli nők közül válogat, hanem fiatalt keres, amely a lánya lehetne. Kapuzárási pánik, vagy mi. De, lehet, hogy mert azok még termékenyek, ki tudja, ahogy előttem is írták.

De azért egy 40-50 éves pasit ne tartsunk már öregnek, könyörgöm! Középkorú. Még nem öreg. Akkor egy 70 éves ember mi, múmia? Jó, tudom, egy fiatalnak az már "kriptaszökevény". Ha megéri, belőle is az lesz.

2012. okt. 29. 20:53
 26/29 anonim ***** válasza:
Engem már nem találnak be.Már csak azért sem,mert a párom letépi az ilyenek tökeit,vagy ha épp egyedül megyek az utcán,akkor ezt mondom nekik:Takaródj!Erre elmennek.
2012. okt. 30. 10:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Amúgy a mai lányok többsége tényleg Q,én nagyon sok ismerősömtől hallom, ez meg az 19 éves és 37 éves pasija van,aki üti,veri és nem jelenti fel.Úgyhogy ennyi.A nők ezen része illik az ilyen öreg rókákhoz,csak akkor meg kéne bélyegezni,hogy ki a r.ibanc,hogy ne a tisztességes embereket zaklassák,meg húzzák le.
2012. okt. 30. 10:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Sok idősödő nő miért nem fogja fel, hogy nem lesznek olyan szexik már, mint a fiatalok?
2012. okt. 30. 16:52
 29/29 anonim ***** válasza:

"Azzal jönnek, hogy "jobb vagyok, mint a kis zöldfülű suttyók, meg pénzem is van""

Ez nem csak férfiként, hanem emberileg is egy nagy mínusz.

2012. okt. 30. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!