Sok idősödő pasi miért nem fogja fel, hogy nem lesznek olyan szexik már, mint a fiatalok?
Én fejlettebb voltam a kormnál. Már 13 évesen csókolomot köszöntek nekem.
És mindig az idős pasik próbálkoztak nálam. Mikor az egyik megtudta, hogy "csak" 14 éves vagyok... kihasználta. Sokszor taperolt ,simogatott.
Azóta irtózok az idős emberektől és utálom, ha nőnek tekintenek.
Nem azt mondom, hogy minden idősebb pasi gusztustalan és ronda, mert én is láttam már jóképű 40-est, aki egy galériában tartott nekem előadást és olyan udvarias volt, hogy megdobbant a szívem. És vannak helyes és egyben értelmes idősebbek, de nem is velük van a gondom, mert ők nem is hiszik magukról, hogy félistenek.
Azokról beszélek most, akik próbálkoznak gusztustalan módon és ha visszautasítják őket, azzal vágnak vissza, hogy csomó pénzük van, vagy pedig ők ezerszer tapasztaltabbak, mint a kis hülye huszonévesek. És sokan már semmit nem tudnak felmutatni a pénzükön kívül ennyi idősen, elvárják, hogy egy kiscsaj szétdobja a lábát, de ők meg a saját korosztályú nőket már vénasszonyoknak tartják.
Azért egy 40-es pasi néha jobban is kinézhet egy huszonévestől..aki sovány, görnyedt,edzőtermet életében nem látott, (fizikai munkát se) ápolatlan, buta..nagyobb a farka, mint az esze..Önbizalma az egeket veri.
Izompólót visel, amit nem indokol izom. Ha még agyon van tetoválva is, akkor inkább a 40-es, emberi kinézetű férfi.
(férfi, nem selyemfiú!)
De az izlések eltérőek..hálistennek...:))
Hát jóképű 40-esként kéne a halál faxának egy hugyos kis 20-on éves csaj, mikor nem kevés nagyon vonzó 30-as nőt látni, akiknek már helyén az esze meg egzisztenciája is van már.
Már 20-on évesként se néztem volna az ilyen magam korabeliekre, ha komolyan vettek volna a középkorú nők.
"És értelmesebbek is, mint a legtöbb huszonéves fiatal."
Azt meg honnan veszed,hogy a kor és az értelmi képesség összefügg egymással?
Csak azért mert te ostoba vagy,nem kell azt feltételezni,hogy minden korodbeli az...
Gondolom a tetkó miatt kaptam 0%-ot. (azért szoktam)
Na, csókollak Benneteket, vitatkozzatok tovább,nélkülem..:))
Ja, 14.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!