Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok idősödő pasi miért nem...

Sok idősödő pasi miért nem fogja fel, hogy nem lesznek olyan szexik már, mint a fiatalok?

Figyelt kérdés
Engem és az ismerőseimet betalálnak állandóan 40-es pasik, akiknek lehet, hogy pénzük van, de már fel nem vehetnék a versenyt a több tucat huszonéves fiúval. Azzal jönnek, hogy "jobb vagyok, mint a kis zöldfülű suttyók, meg pénzem is van", komolyan ennyire terjed a kapuzárási pánik a 40-esek körében? Vagy hogy mondhat valaki ilyet, hogy azért jobb, mert neki pénze van, vagy mert tapasztalt? Arra nem gondolnak, hogy a huszonéves lányok sem az öregedő pasasokért vannak oda, ahogy ők sem az 50-es nőkért? Nagyon kevés az a csaj, akinek 20-25 évesként a 40-50 évesek jönnének be, vagy tényleg félreteszi a gyomrát és a pasi pénzét tartja szem előtt, vagy apakomplexusa van, vagy TALÁN előfordul, hogy kifog egy idősebbet és szerelmes is lesz, de ez elég ritka eset...
2012. okt. 29. 18:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%
Nekem apakomplexusom van, ezért huszonévesként (mondjuk még mindig az vagyok, csak már a végefelé) kimondottan a 40-es pasik tetszettek, és sosem a pénzükért voltam velük.
2012. okt. 29. 18:48
 12/29 anonim ***** válasza:
39%

Én fejlettebb voltam a kormnál. Már 13 évesen csókolomot köszöntek nekem.

És mindig az idős pasik próbálkoztak nálam. Mikor az egyik megtudta, hogy "csak" 14 éves vagyok... kihasználta. Sokszor taperolt ,simogatott.

Azóta irtózok az idős emberektől és utálom, ha nőnek tekintenek.

2012. okt. 29. 18:51
 13/29 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy minden idősebb pasi gusztustalan és ronda, mert én is láttam már jóképű 40-est, aki egy galériában tartott nekem előadást és olyan udvarias volt, hogy megdobbant a szívem. És vannak helyes és egyben értelmes idősebbek, de nem is velük van a gondom, mert ők nem is hiszik magukról, hogy félistenek.

Azokról beszélek most, akik próbálkoznak gusztustalan módon és ha visszautasítják őket, azzal vágnak vissza, hogy csomó pénzük van, vagy pedig ők ezerszer tapasztaltabbak, mint a kis hülye huszonévesek. És sokan már semmit nem tudnak felmutatni a pénzükön kívül ennyi idősen, elvárják, hogy egy kiscsaj szétdobja a lábát, de ők meg a saját korosztályú nőket már vénasszonyoknak tartják.

2012. okt. 29. 18:55
 14/29 anonim ***** válasza:
39%

Azért egy 40-es pasi néha jobban is kinézhet egy huszonévestől..aki sovány, görnyedt,edzőtermet életében nem látott, (fizikai munkát se) ápolatlan, buta..nagyobb a farka, mint az esze..Önbizalma az egeket veri.

Izompólót visel, amit nem indokol izom. Ha még agyon van tetoválva is, akkor inkább a 40-es, emberi kinézetű férfi.

(férfi, nem selyemfiú!)

De az izlések eltérőek..hálistennek...:))

2012. okt. 29. 18:56
 15/29 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező, de itt egy lehetséges magyarázat: ismerek egy étteremlánc-tulajdonost, nem tudom hány éves, olyan 50-55 körül. Korához képest jól néz ki, de nyilván az idő múlásával egyre kevésbé. Viszont milliomos. Mióta csak ismerem (hatodik éve) mindig huszonéves luvnyája van, mindig más. mind tud arról, hogy az illetőnek felesége és két kamasz gyereke van, és ezen nem is óhajt változtatni, mégis önként és boldogan elvállalják a státusz-szerető szerepét. Ezek a lányok néhány ékszerért, utazásért bármit megtesznek. Na most ráírva egyik fiatal lányra sincs, hogy milyen morális értékrendet tanult otthon, szóval persze, hogy próbálkozik az illető mindenkinél, ha a lányok egyharmada "kapható".
2012. okt. 29. 18:56
 16/29 anonim ***** válasza:
#13 Na de ilyenek vannak simán a huszonévesek között is. Ezek a negyvenesek valószínűleg fiatalabb korukban is idióták voltak, ennyi.
2012. okt. 29. 18:57
 17/29 anonim válasza:
16%
mert tényleg sok idősödő férfi van, aki tényleg jobban néz ki, mint egy huszonéves :)
2012. okt. 29. 18:58
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

Hát jóképű 40-esként kéne a halál faxának egy hugyos kis 20-on éves csaj, mikor nem kevés nagyon vonzó 30-as nőt látni, akiknek már helyén az esze meg egzisztenciája is van már.

Már 20-on évesként se néztem volna az ilyen magam korabeliekre, ha komolyan vettek volna a középkorú nők.

2012. okt. 29. 19:12
 19/29 anonim ***** válasza:
8%

"És értelmesebbek is, mint a legtöbb huszonéves fiatal."

Azt meg honnan veszed,hogy a kor és az értelmi képesség összefügg egymással?

Csak azért mert te ostoba vagy,nem kell azt feltételezni,hogy minden korodbeli az...

2012. okt. 29. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom a tetkó miatt kaptam 0%-ot. (azért szoktam)

Na, csókollak Benneteket, vitatkozzatok tovább,nélkülem..:))

Ja, 14.voltam.

2012. okt. 29. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!