Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezek után ti hogy viszonyulnát...

Ezek után ti hogy viszonyulnátok a párotok legjobb barátjához?

Figyelt kérdés

A párom megkérte a kezem. Van egy barátja,aki a legjobb barátja és eddig azt hittem,nekem is a barátom.De mikor a munkahelyükön megtudta,hogy a párom megkérte a kezem,az volt a reakciója,hogy úr isten,normális a párom?Meg,,hogy minek kért meg,meg hogy teljesen meghülyült?

Nekem ez rosszul esik,mert örülhetne a párommal.És nem tudom,hogy ezek a megjegyzések nekem,vagy annak a ténynek szólnak,hogy a párom meg fog majd nősülni.Ti tudnátok ezek után jópofáskodni a barátnak,meg ugyanúgy elbeszélgetni vele,mint azelőtt? Nekem nem ment,bár azóta csak egyszer találkoztam a barátjával.

2012. okt. 29. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes, nem kell vele foglalkozni... Gondolom, sosem volt még komoly kapcsolata, csak kefélget jobbra-balra. Legalábbis ebből én ezt szűrtem le
2012. okt. 29. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És te erről honnan szereztél tudomást?
2012. okt. 29. 17:21
 3/9 B25 ***** válasza:
Nos ilyen korán nehéz eldönteni hogy mire vonatkozik a reakciója. Lehet hogy csak fél hogy elveszíti a barátját. De ha eddig se bírt téged akkor lehet h tényleg veled van baja. Most ide viszont azt írtad hogy eddig jóba voltatok. Akkor nem hiszem hogy konkrétan te lennél a probléma :)
2012. okt. 29. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
A párom mesélte el nekem megdöbbenve a srác reakcióján. Amúgy valóban,ő,mármint a barát egy nem túl komoly pasi.És együtt van fűvel fával,bár vannak pár hónapos kapcsolatai,de ő szentül vallja,hogy soha nem nősül meg. Eddig tényleg nem volt egymással gondunk,elbeszélgettünk,jól éreztük magunkat együtt ha ő jött az aktuális barátnőjével.Szóval lehet,hogy tényleg fél,hogy elveszti a barátját...
2012. okt. 29. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát én biztos nem mondtam volna el neked.

Mindenki örült, gratuláltak, kész. Ilyen hülyeséggel biztos nem idegesitenélek.

2012. okt. 29. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
17:29! Ez vagy te,az meg a párom...
2012. okt. 29. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem foglalkoznék a kijelentésével. Nem volt még komoly lány az életében, akivel eltudta volna képzelni a házasságot.

Majd jön még kutyára dér, mikor betoppan nála is a nagy szerelem...és majd akkor Ti csodálkoztok, rajta. :))

2012. okt. 29. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, majd ha találkoztok jól bokán rúgod és kész. Aztán ő meg a párod azért mert elmondta.

Biztos csak a saját státuszának hangsúlyozása miatt mondta, nem neked szól hanem az intézménynek.

(Egyébként igaza van:DD)

2012. okt. 29. 17:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát tényleg meglepődnénk,ha egyszer szerelmes lenne :)!
2012. okt. 29. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!