Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Haragszik rám a barátnőm?

Haragszik rám a barátnőm?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, elég messze lakik a barátNŐm, (szintén 13 éves) nyáron el is jött hozzánk, és úgy éreztem, hogy nem érzi jól magát. Azóta soha nem írt, e-mail-t sem és facebookon sem. Pedig én minden héten írtam neki, hogy mi van vele, meg iylesmik. Bár mostanában nem írtam, mert tudtam, hogy úgysem válaszol. A szülei nemrég váltak el, arra gondoltam, lehet, hogy e miatt van. De szerintem azért méltathatna egy-két levélre... Ráadásul a face-n mindig látom, hogy hosszasan elbeszélget a másik barátnőjével. Közös képeket csinálnak, együtt mennek mindenhová... Jó, tudom, ezt velem azért nem teszi meg, mert messze lakunk és ritkán találkozunk, de hogy még levelet sem ír... Nagyon el tud szomorítani... Szerintetek mit tegyek? Küldjek neki postán egy levelet (néha szoktunk, karácsonykor, húsvétkor, szülinap stb), hívjam fel telefonon, vagy mit csináljak? Nagyon aggaszt, hisz a legjobb barátnőm, én nagyon szeretem, de lehet, hogy ő már rég nem...

2012. okt. 29. 14:42
 1/2 anonim válasza:

Lehet hallott olyat 1 személytől amit te mondtál, ami rá nagyon hat .

Vagy az a másik barátnője telemagyarázta a fejét, hogy ez meg az vagy

2012. okt. 29. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Már nagyon régóta barátnők vagyunk, nem hiszem, hogy ez lehet a gond, bár lehet, hogy ez IS a gond... Mindenesetre megpróbálom felhívni valamikor...

Küldenék neki postán is levelet, de nem tudom, hogy elköltöztek-e már, vagy még nem. Ezt sem írta meg nekem.

Ötleteket, hogy hogyan lehet ezt rendbe hozni, pls!

2012. okt. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!