Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rúdtánc? Szülők, engednétek? 16/L

Rúdtánc? Szülők, engednétek? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék rúdtáncot tanulni, szerintem gyönyörű: http://www.youtube.com/watch?v=GapR198Ut_k

Szülők, ti engednétek?

És esetleg a korombeliektől kérdezném, hogy mit gondolnátok egy olyan lányról, akinek a hobbija a rúdtánc?

16/L

2012. okt. 29. 13:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Átgondoltam, nem is annyira mérvadó a

rúd kora és egzisztenciája......

Kedvenc filmem a Flashdance és nem az erotika miatt.

Végül is sport, akár a hastánc.

2012. okt. 29. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy nem tudhatjuk, a környezet hogyan reagálna rá. Nem mindegy, mit fognak gondolni a lányról, és persze a szülőkről. Mint mozgás, részemről rendben lenne, de sajnos mást is számításba kell venni. Egy rosszindulatú pletyka évekig is tarthatja magát.
2012. okt. 29. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak szülöi felügyelettel.
2012. okt. 29. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha izmokat akarsz dolgoztatni szerintem menj el konditerembe, vagy ússz, atletizálj. Szerintem elég előítéletesek manapság még az emberek ha meghallják, hogy valaki rúdtáncol, és szerintem neked se esne jól ha a hátad mögött leribiznének. Én olyan ember vagyok, hogy ha ezt meghallanám akkor megfordulna a fejemben pár rossz dolog, de mivel itt bemutatták és leírták, hogy ez annál sokkal több, mostmár én is másképp tekintek rá ezentúl. Ezt neked kell eldöntened, hogy saját magad örömét helyezed-e előtérbe vagy a sok ferde tekintet miatt kompromisszumból más sport után nézel, sok sikert! 22/F
2012. okt. 29. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez elég messze áll a művészettől (még a moderntől is), akármennyire is hypolják.

Nagyon közönséges.

Ha táncolni akarsz, mást is lehet, pl. a formációs táncok gyönyörűek, meg a latin táncok is. Ugyanúgy megerősödsz és jó alakod lesz tőle.

2012. okt. 29. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Az én párom igaz 19 már de jár rúdtáncolni vagy fél éve. Pozitívan kezd átalakulni az alakja, olyan combszorítása lett pl. hogy a lélegzetem is eláll tőle. :)
2012. okt. 31. 08:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Én s a vízi sportok mellett vagyok, mert bizonyítottan azok mozgatják meg a létező legtöbb izomcsoportot az ízületek terhelése nélkül. Nincs se szülői engedélyhez kötve, és hát anyagilag is kedvezőbb.
2012. okt. 31. 17:47
 18/19 Dionsyia válasza:
84%
Tisztázunk valamit: a rúdtánc nem bártánc. A rúdtánc egy kőkemény szertorna, annak egy válfaja. Azegyik legjobb sport nőknnek, mert amellett, hogy nőies, férfias izmokat és kitartást kíván sokszor, még a jellemt is edzi a test mellett... én engedném, mivel semmi erotikus nincs benne, kivéve hogy kevés ruhában végzik, hogy minél nagyobb bőrfelület tapadhasson a rúdhoz. Én engedném. Ez sport, nem erotikus munka.
2013. febr. 18. 14:33
 19/19 Dionsyia válasza:
84%

Amúgy ezért hívják sok helyen rúdtánc helyett pole trainingnek, azaz rúd tréningnek. Érdekes,hogy szertornázni egész kis kortól lehet, ezt meg nem? Semmi különbség nincs, csak itt vertikálisan van a sportszer. (a nyújtó :)) Amúgy többszáz éves múltja van, Kínából származik...

Jah,és engem például messze nem érdekelnek a ferde tekintetek, mert jöjjön és próbálja meg megcsinálni bármelyik haladó elemet aztán vonogassa a szemöldökét...

2013. febr. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!