Hangosan szexelő szomszéddal mit lehet kezdeni? Bármilyen
tanácsot elfogadok!
Figyelt kérdés
Férjemmel társasházban élünk, van 2 kisiskolás gyermekünk. A szomszédban lakik egy nő egyedül, van egy pasija, akivel vagy orgiákat nyomnak le, vagy tányérdobálás van. Nem vagyunk prűd emberek, természetesen mi is szeretkezünk, de a szobánkban bonyolítjuk le kulturáltan. És nem is minket zavar ez a dolog, hanem a gyerekeket, akik 8 és 10 évesek, a faluk pedig ott van a nő hálószobája mellett. Többször panaszkodnak arra, hogy "a néni sikítozik". Eleinte azt hittük, csak veszekedés van megint, de rájöttünk, hogy baromi hangosan szexelnek és a vastag falon is átszűrődik max hangerőn. Jóban vagyok egyébként a nővel, szoktunk beszélgetni. Mennyire lenne kínos neki szólni erről és ti hogy tennétek? Nem akarunk konfliktust, meg igazából nem is tudom, hogy lehetne neki megmondani, hogy halkabban csinálja..én se örülnék, ha valaki beleszólna, csak hát a helyzet az, hogy ettől a gyerekek sokszor nem tudnak éjszaka aludni.
Kénytelen leszel megkérni, hogy halkabban élvezkedjen. Nem lehet fontosabb az, hogy jóban legyetek vele, mint a gyerekek nyugodt álma. Ha normális, akkor kicsit elszégyellve magát bocsánatot kér, és befejezi a sikongatást, ha egy sötét r*banc, akkor besértődik, és csak azért is folytatja. Akkor viszont kérhetitek a rendőrök segítségét is.. :)
2012. okt. 28. 18:35
2/13 anonim válasza:
Nyugodtan szólj a szomszédnak, maguktól úgysem fogják abbahagyni a hangzavart. Hivatkozz a gyerekekre, az talán hat vmennyit. Persze ha azt válaszolja, h nem változtatnak, akkor sok mindent nem tudsz sajnos tenni, hisz a saját lakásában azt csinál amit akar.
Sajnos ismerős a szitu, mi panelban lakunk, és felettünk is ez játszódik le havonta párszor. Nekünk ugyan még nincs gyerekünk, és huszonévesek vagyunk a bnőmmel, de néha elég ciki a dolog, annyira visít a nő.
2012. okt. 28. 18:36
3/13 anonim válasza:
Te se örülnél ha valaki beleszólna...de igenis szóljon bele ha úgy csinálod, de te nem csinálod úgy . És nem lenne jogos a te "nem örülésed" sem, ahogy az övé sem lesz, de akkor is meg kell mondani, mert a gyerekeid mennek rá. Vagy cseréljetek szobát aztán nyomjátok párhuzamosan....
2012. okt. 28. 18:37
4/13 anonim válasza:
lehet közölni poénosan is, hogy a gyerekek a múlt éjjel azzal keltettek, hogy hívd a rendőrséget, mert a szomszédnénit biztos bántják, annyira sikítozik... csak leesik neki...
2012. okt. 28. 18:42
5/13 anonim válasza:
Én szólnék neki, hogy hallani mit művelnek. És / vagy szigetelném a falat.
2012. okt. 28. 18:43
6/13 anonim válasza:
írd ki a lépcsőházba, hogy 10 után a csendháborítás büntetendő, még szexuális magatartás miatt is. magukra fogják venni!
2012. okt. 28. 18:45
7/13 anonim válasza:
6-os vagyok. az ötletem azért is jó, mert amikor közéleti kérdés lesz belőle, akkor szégyellik magukat az emberek!
én kiírtam egyszer egy társasházhoz, hogy kérem a csikkeket ne az üzletünk elé dobálják az erkélyről. fel voltak háborodva :) de megszégyenítés. ez a cél!
2012. okt. 28. 18:47
8/13 anonim válasza:
meg volt olyan, hogy egy nő mindig úgy öltözött, hogy lássák az ablakból. a szemközti házból szóltak a főbérlőjének, a főbérlője kidobta :) amúgy meg már híre volt az egész társasházban.
2012. okt. 28. 18:48
9/13 anonim válasza:
Az egyetlen jó ötlet a 18:42-es, mert szerintem valakinek felhivni a figyelmét arra, hogy hé hangosak vagytok, nem a legjobb megoldás.
Szerintem az ilyenek direkt is csinálják, hogy õ mennyire sexis, közben meg nem érez semmit sem.
2012. okt. 28. 18:51
10/13 anonim válasza:
7/9-es
A "megszégyenités"nem jó, mert az kihathat örök életre, "megbetegithet",ilyen helyzetben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!